Els Júniors de Pego celebren el seu 25é aniversari amb la trobada comarcal

Continuen així amb les activitats per commemorar el quart de segle de la seua creació. A la Trobada Comarcal, que tindrà lloc el diumenge a Pego, acudiran júniors de tota la Marina Alta que durant tota la jornada jugaran per tot el poble. El diumenge els júniors de Pego tenen el dia ben complet, ja que enguany se celebra el Dia Júnior Comarcal a la localitat. Així aquesta festivitat que roda pels distints municipis de la Marina Alta s’organitza a Pego just l’any en què el Grup Júnior de Pego compleix 25 anys, sent com una espècie de regal d’aniversari.

La cap de centre, Anna Femenia, explicava en què durant tot el dia xiquets i xiquetes júniors, a més de pares, mares i educadors, podran gaudir jugant les distintes activitats que s’han programat. Pel matí una espècie de ‘gimcana’ serà la protagonista. Femenia explicava que han “dividit el poble en parts i els xiquets com són de pobles diferents també els distribuirem en grups que hauran de barrejar-se per a conèixer-se els uns als altres”. La zona central, apuntava la cap de centre júnior, serà l’ajuntament. Els xiquets i xiquetes “hauran d’anar rodant per tot el poble passant per diferents proves i anant a la zona central que és on se’ls verificarà si han passat les proves correctament”.

“Els júniors són un moviment diocesà que hi ha a tota la Comunitat Valenciana i el que fem al nostre poble és continuar educant els xiquets en els valors cristians”, explicava Anna Femenia. Els temes que es tracten a les sessions setmanals, que tenen lloc el dissabte, els educadors i educadores els exposen “sempre partint de la nostra experiència perquè els educadors sempre som joves i cristians”, declarava la cap de centre dels Júnior Pego.

Per a Anna Femenia els 25 anys de Júniors signifiquen molt, ja que ella ha format part del grup durant 13 anys. Així es mostrava satisfeta perquè “sempre hem complit, estem tots junts, estem units i per a nosaltres és molt important estar units”. A més assegurava que van en augment.

Per a celebrar els 25 anys de la creació dels Júniors a Pego s’ha creat una comissió “on hi ha gent d’eixos 25 anys per a realitzar distintes activitats per a recordar els 25 anys” perquè segons Femenia es tracta de “reviure allò que vam viure de xiquets i d’educadors”.

459 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!