Els joves skaters de Pego recullen firmes

Perquè l’ajuntament els condicione un espai municipal per a poder practicar este esport. En dos dies ja han aconseguit 264. La seua meta és arribar a les 500.
A finals d’octubre, quan es va celebrar a Pego el II Festival de Tribus urbanes els joves pegolins que practiquen esta modalitat esportiva ja van deixar clar que tenen molt clar que volen continuar practicant amb el monopatí per a cada vegada dominar-lo millor i, per això, no es cansen de demanar un espai on poder practicar tots els dies el seu esport preferit.
Iniciat el 2014 s’ha posat mans a l’obra els joves skaters han mostrat com de persistents són. Per a reforçar la seua demanda, han encetat una recollida de signatures per tot el poble, tant a gent major com jove, demanant a l’Ajuntament que invertisca en un espai amb rampes i altres elements com barres i desnivells de diferents mesures perquè puguen practicar l’skate sense molestar ningú.

La campanya de recollida de signatures la van iniciar dijous passat. Divendres havien aconseguit 264 firmes. El seu objectiu és arribar a 500 (algú diu que a 800). Es donen, per a fer-ho, un termini de dos setmanes. En eixe període van a acudir a qualsevol lloc del poble: bars, mercat, institut… De moment, tot el món a qui li expliquen la seua problemàtica, estampa la seua firma, sense distinció d’edat.
A hores d’ara practiquen l’skate al Convent, a la Replaceta, al Passeig Cervantes i la Plaça de l’Ecce-Homo. Espai amb el bon pis per a patinar, escales i banquets; desnivells, en definitiva. Així les coses, els skaters necessitarien “unes rampes, esglaons i barres”.542 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!