Els empresaris de La Safor reclamen el tren de via ampla

La Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (FAES) va traslladar el delegat del Govern, Antonio Bernabé, en la reunió celebrada esta setmana, dos reivindicacions històriques: el tren Gandia-Dénia i la variant comarcal
I avui el tren Dénia-Gandia torna als informatius de Ràdio Pego. En esta ocasió han estat els empresaris de La Safor els encarregats de demanar el projecte. Fins ara ho han fet autoritats locals de tots els partits a les dues comarques, col•lectius i ciutadans. Sols desitgem que les persones encarregades de què s’arribe a un acord no s’encarreguen de altres tipus de projectes amb un caràcter més social. En el tren Dénia Gandia, la Generalitat i el Govern porten més de deu anys en converses i encara no s’han posat d’acord.

Efectivament, o hi ha molt d’inútil a les administracions, o molt de mentider en política. Els empresaris de la Safor van remarcar en una reunió mantinguda aquesta setmana amb el delegat del Govern, Antonio Bernabé, la necessitat que el projecte del ferrocarril que enllaçarà la Safor amb la Marina siga una realitat al més prompte possible després de més de 10 anys de reivindicacions. Esta iniciativa la realitzen conjuntament el Ministeri de Foment i el Consell, que des de fa més d’una dècada mantenen converses, pel moment infructuoses, per a distribuir-se les despeses del projecte.

En l’actualitat, tal com va explicar Bernabé, “s’està pendent d’un acord amb la Generalitat per a veure com és el repartiment de les inversions”. En la reunió, el delegat del Govern es va comprometre amb FAES a informar-los puntualment d’aquest assumpte “perquè tinguen una resposta el més ràpid possible”.

El president de la federació, Enrique Orihuel, va deixar clar que desitgen saber si “per fi” s’arriba a un acord amb la Generalitat per a abordar el tren a Dénia.


233 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!