Els col•laboradors de Ràdio Pego recolzen l´actual direcció i Consell d´Administració.

Més de trenta col•laboradors van assistir dimecres per la nit a l´assemblea informativa sobre la situació actual de Ràdio Pego convocats pel director de l´emissora, César Monzonís. Recolzar totalment a l´actual consell d´administració i director, refutar els punts exposats pels demandats del cessament d´aquests i seguir els programes amb normalitat van ser els tres punts que els col•laboradors van acordar per unanimitat a favor de l´actual gestió de Ràdio Pego. Pau Folqués, regidor de Comunicació i actual president de l´ens públic també va estar present a l´assemblea. A més, ahir coneixíem l´opinió de l´alcalde del municipi, Carmelo Ortolà al respecte del cas. Dimecres a la nit es va realitzar una assemblea informativa amb els col•laboradors de Ràdio Pego per a informar-los de la situació en la que es troba l´ens públic després de la demanda presentada pel portaveu del PP Eduardo Síscar i 8 regidors d´Iniciativa Independent el dijous 11 de gener, que implicaria el cessament de tot el Consell d´Administració de l´emissora i del director de Ràdio Pego, el periodista independent César Monzonís, perquè, segons exposen en el document presentat “davant els fets ocorreguts al municipi de Pego, i vist que les emissions de notícies, i certs programes que es realitzen a Ràdio Pego S.L., es dediquen a faltar al respecte i a criticar a persones del Partit Popular i al propi Partit Popular, així com als integrants del grup Iniciativa Independent…” els sotasignants sol•liciten “que es convoque la Junta General d´Accionistes de Ràdio Pego S.L. amb la màxima celeritat… amb els següent punts de l´ordre del dia: 1r: cessament dels actuals membres del Consell d´Administració de Ràdio Pego. 2n: nomenar i comunicar com a membres del Consell d´Administració de Ràdio Pego S.L a Eduardo Siscar, Pilar Ortolà, Àngela Ceresola, Juan Fco Ramón i Christian Pons. 3r: La Junta General d´Accionistes propose que el Cosell d´Administració de Ràdio Pego S.L. nomene Eduardo Siscar com a President del Consell d´Administració. 4t: Que el nou Consell d´Administració procedisca a cessar al director de Ràdio Pego S.L”

Aquest text va ser llegit íntegrament als més de trenta col•laboradors i col•laboradores que van assistir dimecres a l´assemblea informativa. I allí mateix, una vegada exposada la postura de l´actual director de l´emissora, César Monzonís, de seguir al capdavant de Ràdio Pego amb la mateixa línia editorial de llibertat d´expressió, respecte i pluralitat a la 107.8 F.M., com ja va fer públic en el seu comunicat de premsa la setmana passada; els col•laboradors i col•laboradores de Ràdio Pego van acordar els següents punts:

En primer lloc, per unanimitat acordaren mostrar el seu recolzament total a l´actual direcció i Consell d´Administració per la tasca feta des de la seua entrada a Ràdio Pego.

En segon lloc, refutar els punts exposats pels demandats del cessament, tant del Consell d´Administració com del director, perquè no comparteixen eixa opinió, ja que des que Ràdio Pego està regida per l´actual consell i direcció tenen cabuda a l´emissora tot tipus d´ideologies i persones, programes i avisos.

En tercer lloc, els col•laboradors van assegurar que continuaran tots els programes amb absoluta normalitat, primant, com fins ara el respecte, la llibertat d´expressió i la pluralitat ideològica i d´estils.

Ràdio Pego compta en l´actualitat amb més de trenta programes a la seua graella. Molts d´ells són de música (actual, folk, llatina, remember, tecno, independent, valenciana, etc.), una important part també són d´opinió, els esports (tradicionals, de motos de gran calibre, futbol, bàsquet, etc) també tenen una important representació a la graella. L´educació, els magazines, la cuina, la millora de la llengua i per suposat la informació no falten a aquesta graella tan completa.

D´altra banda, sense deixar el tema que ens ocupa, la demanda presentada per a cessar l´actual Consell d´Administració de Ràdio Pego i el seu director, ahir de vesprada, durant el programa d´aquesta casa, “Pego Ahir”, vam poder conèixer l´opinió de l´alcalde del municipi, el popular Carmelo Ortolà, que fins el moment havia declinat fer declaracions al respecte. Segons Ortolà, a Ràdio Pego es vessen opinions sobre el Partit Popular, sobre el Partit Socialista i sobre els nacionalistes, sense distinció perquè és una ràdio plural, i per això no comparteix que s´haja insultat des d´aquesta emissora. Si això ha ocorregut l´alcalde recorda que es pot demanar una còpia del programa en qüestió i denunciar-ho davant la justícia. Però, al mateix temps recorda que tot polític està exposat a la crítica.

395 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!