El tir i arrossegament marca l’inici de les festes patronals de Pego

Tot i que serà la setmana que ve quan es concentre el gruix de les festes locals amb la celebració de moros i cristians i del patró del poble, a partir d’avui, l’inici del Tir i Arrossegament és el tret de sortida. Demà dos concerts ho avalen, d’una banda, a les 8 de la vesprada al Teatre Municipal actuarà l’Agrupació Musical de Pego i a les 22’30 h. començarà el concert de rock amb Hombres G i Pignoise. Diumenge, Sant Cristòfol, concurs d’escacs i de pesca jove. Tot i no estar en l’apartat d’esports, hem de dir que hui comença la XXXIV edició del Tir i Arrossegament de Pego. Una cita que s’associa a la Fira i que enguany coincidirà amb diferents actes aquest cap de setmana. Com és el Concert de Música Festera que oferirà el dissabte de vesprada a les 8, l’Agrupació Musical de Pego, que ha canviat el seu horari de costum per a no coincidir amb el concert de la nit de rock que es realitzarà a partir de les 22’30 h. al Camp de Futbol Cervantes i en el que actuaran en primer lloc Sickno, com a grup teloner i a continuació el plat fort, Hombres G i Pignoise.

I el diumenge…

El patró dels conductors serà el protagonista des de les 8’30 del matí quan els vehicles comencen a desfilar amb el clàxon a punt per a despertar tothom que encara estiga al llit. I a les 11’30 els socis de Sant Cristòfol tindran la missa en honor al seu patró, mentrestant al Passeig Cervantes professionals dels escacs demostraran les seues habilitats, a partir de les 11.

I diumenge també tindrà lloc el II concurs de pesca ‘Fira de Pego’. Els xiquets i xiquetes d’entre 6 a 14 anys són els protagonistes en aquesta ocasió i serà a partir de les 2’30 de la vesprada quan es puguen veure amb la canya.

I a partir d’ací tot un seguit d’activitats durant la setmana que ve que tindran el seu punt àlgid el cap de setmana que ve.
424 Visites

Deixa un comentari