El temps respecta la caminada per la vida

113 persones participen en una caminada que va estar pendent de la pluja durant bona part del matí. Amb esta activitat l’Associació Esperança es fa visible i posa el focus en la prevenció del càncer.
Dissabte el cel va estar cobert tot el dia i fins les 18 hores s’havien acumulat a Pego 33’4 litres per metre. Una pluja majorment fina que no deixava pronosticar amb certesa el que succeiria a partir de les 18h. Hora en què estava programada l’eixida de la caminada per la vida que organitzava l’Associació Esperança. Associació contra el càncer de Pego. Però, tot i que el sol només es va assomar testimonialment i el cel va continuar cobert, va respectar el que quedava de vesprada i unes 113 persones van caminar amb samarreta blanca de lletres verdes, el color de l’esperança, pels carrers del nucli urbà de Pego.


Tot i que en la III Caminada per la vida la participació va ser inferior a l’anterior edició, tenint en compte la inestabilitat meteorològica, la xifra superava les expectatives de l’organització, com indicava el president de l’Associació Esperança, Fernando Tamarit que també comentava que van vendre 180 camisetes en recolzament de l’associació que lluita contra el càncer.
Esta predisposició de la gent a participar en activitats com la Caminada per la vida animava a l’associació Esperança a continuar amb el projecte de divulgació i de presència a Pego.

Una part important dels diners que recapta en les diferents activitats que organitza al llarg de l’any l’Associació Esperança es destina a projectes d’investigació per a curar els diferents càncers que existixen.

518 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!