El sopar comarcal per a commemora el Dia Internacional de la Dona Treballadora que organitza la Xarxa de Dones de la Marina Alta arriba a la seua XV edició

Té lloc el proper divendres, 4 de març, a Pedreguer. Enguany “Nieves Simón i Elena Simón” i ‘Antígona’ rebran els Premis 8 de Març. A les 19.30h. La Xarxa de Dones convoca a «totes les dones i tots els homes que defensen la igualtat, els drets socials, la llibertat, la integritat de les dones i estan en contra de la violència masclista» a la concentració-manifestació que eixirà de la Glorieta de Dénia.
En l’àmbit comarcal, la Xarxa de Dones de la Marina Alta, podríem dir que capitaneja la commemoració del dia de la dona i, avançant-se a dimarts, 8 de març, el proper divendres concentren els seus actes reivindicatius al voltant del Dia Internacional de la Dona, enguany organitzats sota el lema ‘Contra les violències masclistes, pacte d’Estat ja!’, seguint així la filosofia que les va dur a Madrid, junt amb la resta de col·lectius feministes de la comarca, el passat 7 de novembre.
Així, el proper divendres 4 de març, a les 19,30h, la Xarxa de Dones es concentrarà a la Glorieta de Dénia i, des d’allí es manifestarà pel carrer Marqués de Campo, amb l’acompanyament de la Colla La Xareta. En finalitzar la manifestació es llegirà el manifest d’enguany del Dia de la Dona Treballadora de la Xarxa de Dones de la Marina Alta. Les organitzadores confien en «la participació de totes les dones i tots els homes que defensen la igualtat, els drets socials, la llibertat, la integritat de les dones i estan en contra de la violència masclista».

A les 21h., la cita és a Pedreguer per a reunir-se en un sopar multitudinari que arriba a la seua XV edició. En ell es reunixen dones de tota la Marina Alta i es lliuren els Premis 8 de Març de la Xarxa de Dones que enguany han recaigut en Nieves Simón i Elena Simón, per la seua llarga trajectòria feminista, el seu exemple i treball que les fa més que dignes mereixedores del reconeixement i l’Associació de Dones Antígona, pel seu activisme en el moviment feminista i la tasca de conscienciació de les dones en la lluita per la igualtat les ha fetes ja mereixedores de diversos donatatges.

Durant el sopar es comptarà amb una performance de Paqui Noguera. A més, es projectaran imatges del sopar de 2015 i un reportatge de la participació de la Marina Alta en la Marxa 7N contra les violències masclistes.
533 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!