El secretari local del Bloc, reivindica “l’accés a més televisions en llengües, continguts i orientacions polítiques ben diverses”

Germà Miralles reaccionava així després del resultat de la votació de la moció de TV3 presentada pel seu grup polític. 4 vots a favor, 4 en contra i 4 abstencions, aquestes per part de CdP. El mateix dia en què es va dur a terme el plenari extraordinari a Pego, en el que es pujava a votació la moció presentada pel Bloc “per a demanar a la Generalitat Valenciana que arxive de forma immediata i sense imposició de cap sanció econòmica o de qualsevol altra mena l’expedient sancionador obert contra Acció Cultural del País Valencià” el secretari local de la formació nacionalista, Germà Miralles, feia públic un comunicat de premsa per a manifestar, davant el resultat obtingut, 4 vots a favor (Bloc i PSOE –Joan Carles Cambrils no va poder assistir a la sessió per estar a Mallorca gestionant intercanvis esportius), 4 en contra (PP –també en aquesta ocasió es van absentar 4 regidors) i 4 abstencions (CdP) la seua opinió al respecte.

Reproduïm les paraules escrites de Miralles “L’abstenció controlada del grup polític Ciutadans de Pego, ha provocat la pèrdua d’aquesta moció, i per tant pensem que els situa en la mateixa posició política d’intolerància i falta de defensa de la llibertat d’expressió i ideològica que el PP”.

I continua reivindicant, des de la seua posició de secretari local del BNV, “l’accés a més televisions en llengües, continguts i orientacions polítiques ben diverses, la resposta d’un govern no pot ser mai la censura d’un canal en particular, sinó per garantir l’accés dels ciutadans a la més àmplia oferta, com a mostra de pluralitat informativa i de llibertat d’expressió”.

Apunta també Germà Miralles que des del Bloc “no entenem com una televisió com TV3 no la podem veure quan tenim al nostre abast totes les possibilitats audiovisuals”. I pregunta en veu alta “Per què eixa? Per què no parla en castellà? Per què no té el mateix punt de vista que el PP?” I acaba preguntant-se, “Si molta gent de Pego la vol seguir veient, per què no es recolza la seua continuïtat?”.


462 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!