El secretari local del Bloc, reivindica “l’accés a més televisions en llengües, continguts i orientacions polítiques ben diverses”

Germà Miralles reaccionava així després del resultat de la votació de la moció de TV3 presentada pel seu grup polític. 4 vots a favor, 4 en contra i 4 abstencions, aquestes per part de CdP. El mateix dia en què es va dur a terme el plenari extraordinari a Pego, en el que es pujava a votació la moció presentada pel Bloc “per a demanar a la Generalitat Valenciana que arxive de forma immediata i sense imposició de cap sanció econòmica o de qualsevol altra mena l’expedient sancionador obert contra Acció Cultural del País Valencià” el secretari local de la formació nacionalista, Germà Miralles, feia públic un comunicat de premsa per a manifestar, davant el resultat obtingut, 4 vots a favor (Bloc i PSOE –Joan Carles Cambrils no va poder assistir a la sessió per estar a Mallorca gestionant intercanvis esportius), 4 en contra (PP –també en aquesta ocasió es van absentar 4 regidors) i 4 abstencions (CdP) la seua opinió al respecte.

Reproduïm les paraules escrites de Miralles “L’abstenció controlada del grup polític Ciutadans de Pego, ha provocat la pèrdua d’aquesta moció, i per tant pensem que els situa en la mateixa posició política d’intolerància i falta de defensa de la llibertat d’expressió i ideològica que el PP”.

I continua reivindicant, des de la seua posició de secretari local del BNV, “l’accés a més televisions en llengües, continguts i orientacions polítiques ben diverses, la resposta d’un govern no pot ser mai la censura d’un canal en particular, sinó per garantir l’accés dels ciutadans a la més àmplia oferta, com a mostra de pluralitat informativa i de llibertat d’expressió”.

Apunta també Germà Miralles que des del Bloc “no entenem com una televisió com TV3 no la podem veure quan tenim al nostre abast totes les possibilitats audiovisuals”. I pregunta en veu alta “Per què eixa? Per què no parla en castellà? Per què no té el mateix punt de vista que el PP?” I acaba preguntant-se, “Si molta gent de Pego la vol seguir veient, per què no es recolza la seua continuïtat?”.


413 Visites

Deixa un comentari