El PSOE es reivindica com a «partit amb història i fonament» per a dur endavant el canvi

En l’acte de campanya celebrat ahir a la Casa del Poble amb Rubén Alfaro, alcalde d’Elda i president de la FVMP com a convidat. Enrique Moll va assegurar que els socialistes «no tenen por d’expressar les seues idees i conviccions per damunt dels resultats». Rubén Alfaro ressaltava que és important que «completem eixe canvi perquè el proper diumenge acaba la pitjor legislatura que hem tingut en el nostre país».
Anit a la Casa del Poble el partit socialista va dur a terme el seu acte de campanya. El secretari local, Enrique Moll, va estar acompanyat de Rubén Alfaro, alcalde d’Elda i President de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP). En este escenari, la Casa del Poble, Moll va ressalta que «els socialistes hem tingut vocació de poble perquè des de sempre hem arrelat, hem plantat i hem construït les nostres seus i locals amb la intenció de treballar, compartir i lluitar amb el poble, però sobretot, amb la intenció de ser part d’eixe poble». I ho fan, assegurava Moll, no només en moments puntuals com els partits emergents, sinó que «sempre estarem junt al poble» i és per això que el Partit Socialista «és una partit amb història, amb fonament».
Com les persones, el partit socialista ha comés errors i els ha reconegut, reconeixia Enrique Moll que també confirmava que són un partit de govern que «no té por d’expressar les seues idees i conviccions per damunt dels resultats» i reivindicava que el partit socialista ha aprovat i impulsat moltes de les lleis més innovadores de tota Europa que ara beneficien a la gent del nostre poble».
El pegolí reivindicava el «bon govern» del PSOE i, com a prova posava les passades eleccions municipals i autonòmiques. «Moltes de les poblacions en què no governàvem de la Marina Alta som i serem referents socialistes a la comarca i al País Valencià», defensava Enrique Moll, convençut que Ximo Puig «va a governar durant uns quants anys més». Es mostrava també segur que «el 20 de desembre tornarem a tindre un President socialista al Govern d’Espanya, Pedro Sánchez».
Criticava el secretari general del socialistes pegolins que, en el debat de A3Media els socialistes «tenien la culpa de tot» i és perquè, explicava, «som l’adversari natural de la dreta, el PP i Ciudadanos […] i a l’únic partit que li pot rascar algun vot Podemos és al PSOE». El socialisme és, asseverava Moll, «clarament l’única alternativa possible per a governar este país i tornar la dignitat, la il·lusió i l’esperança a tots i totes les espanyoles. Som clarament l’única opció contra eixa dreta rància, manipuladora i corrupta que ens ha governat en estos últims 4 anys; una dreta retrògrada que només ha beneficiat als seus, als bancs i a les grans fortunes amb ajudes, rescats i amnisties fiscals».
«El 24 de maig vam fer el gran canvi en molts municipis de tota Espanya, particularment en la Comunitat Valenciana farts de 20 anys de governs del Partit Popular i també vam fer un gran canvi a la Generalitat Valenciana farts de 20 anys de zaplanistes, campistes, ripollistes, que només anaven a beneficiar als seus, a les empreses, als seus amics i a no preocupar-se dels serveis públics», un gran canvi que «el proper diumenge és imprescindible que el completem», demanava Rubén Alfaro, alcalde d’Elda i President de la FVMP.
Reivindicava l’alcalde d’Elda la transformació que s’ha aconseguit des de la Generalitat en només sis mesos: «llibres gratuïts per als xiquets i les xiquetes que era una reivindicació històrica de tota la comunitat educativa […]; a partir de gener els pensionistes amb menys de 1.000€ no pagaran copagament mèdic […] o el portal de transparència» el que indica, resumia Alfaro, que «hem estat capaços de donar-li la volta a un govern de 20 anys de PP» i és per això que defensava que els socialistes i els populars no són el mateix.
Alfaro explicava que aconseguir eixe canvi és important perquè «el proper diumenge acaba la pitjor legislatura que hem tingut en la democràcia del nostre país» perquè, recordava, ha estat «la legislatura del copagament, de la pujada de les taxes a la Universitat, de les retallades de les beques als universitaris, la legislatura de les retallades en la reforma laboral del PP que ha fet tindre cada vegada pitjors salaris, més precarietat, més temporalitat i que els nostres joves hagen d’emigrar per buscar-se la vida». També ha estat la legislatura «de Rato, les targetes black de Bankia i de tots els escàndols de corrupcions protagonitzats pel PP». Davant este panorama Rubén Alfaro assegurava que «en una democràcia normalitzada el President del Govern no hagués hagut de finalitzar la legislatura».
Alfaro, fent referència a la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local, sense nomenar-la va declarar en el seu discurs que «els ajuntaments si no hi ha un canvi el 20D no anem a tindre a penes eines per a poder fer el que ens agrada als socialistes que és treballar per la gent, pels nostres pobles, tindre eines per a ajudar-vos i ser l’administració que primer apropa al veí». Afirmava, doncs que, «com seguisca Mariano Rajoy com a President del Govern no anem a poder tenir eixes ferramentes». Concloïa Rubén Alfaro que les eines «només poden vindre de la mà de Pedro Sánchez com a President del futur Govern d’Espanya» i per això demana l’ajuda de l’auditori per a aconseguir el canvi.

758 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!