El programa Cine i educació en valors arriba a Pego

A través de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) de la Mancomunitat de Serveis Socials i amb una subvenció de la Diputació d’Alacant, dimarts i dimecres de la setmana que ve, els xiquets i les xiquetes de 1r, 2n, 3r i 4t de primària aprendran, a través del cinema, algunes ferramentes per a poder enfrontar-se al món de les addiccions.
La setmana que ve el cinema municipal de Pego estarà ple de vida jove perquè dimarts 29 i dimecres 30 de setembre es projecten dos pel·lícules dins el programa de prevenció audiovisual que subvenciona la Diputació d’Alacant i que organitza la Mancomunitat de Serveis Socials a través de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives.

Dimarts 29 es projectarà per a 1r i 2n de primària Vaya pavos. Dale marcha al corral i dimecres 30, l’alumnat de 3r i 4t de primària de totes les escoles de Pego veuran La gran aventura de Winter el delfin. Totes dues pel·lícules tenen com a objectiu «formar a l’alumnat en valors i habilitats socials perquè actuen com a factors de protecció front al consum de drogues» i «afavorir en l’alumnat l’afició pel cine com a fórmula positiva d’ús del temps lliure, desenvolupant les seues habilitats com a font d’informació i d’enriquiment cultural».Estos films es treballen a l’aula abans i després de la projecció per focalitzar en certes qüestions i després recolzar-les en la visualització i posterior anàlisi. Així, el programa pretén, amb el format audiovisual, educar en valors i fomentar el cinema perquè este pot jugar un paper fonament en els processos de socialització, ja que transmet valors i models de referència.
698 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!