El PP veu les eleccions europees com un vot de càstig al govern actual

Al voltant d’un centenar de persones es reuniren divendres passat a Pego per a escoltar el que els havia d’explicar la candidata per Alacant a les eleccions europees, Eva Ortiz, que està en el nº24 de les llistes populars. La campanya electoral a les eleccions europees començava el passat dijous a la mitjanit. Divendres, el Partit Popular organitzava un acte de campanya a la localitat. Un dinar al que van acudir al voltant d’un centenar de persones per a recolzar el projecte de la formació. A la cita van acudir Ricardo Costa, secretari regional, David Serra, vicesecretari general, José Ciscar, delegat del Consell a Alacant, Mónica Lorente, secretària provincial i Eva Ortiz, candidata al Parlament Europeu, a més de Maite Ferrándiz, cap de llista del PP a Pego i altres alcaldes i regidors de pobles de la rodalia.

Va encetar els discursos Maite Ferrándiz que va demanar als polítics, tinguen o no responsabilitats en els partits dels que formen part, que “reflexionem un poquet i fem arribar a tots que des del partit popular tenim moltes idees, molts projectes, moltes propostes que poden portar-nos i situar a Espanya on li pertoca, al capdavant dels millors països del món”.

A la seua arribada, l’oriolana Eva Ortiz, candidata a eurodiputada pel PP en el nº24 de llista dels populars, va qualificar la campanya del PP com una campanya “esquitxada per propostes positives que és el programa del PP, en aigua, en infrastructures, en corredor mediterrani, en política econòmica” assenyalant alhora que hi hagut una altra part que han estat plena de “les mentides i els insults a Francisco Camps” a rengló seguit expressava convençuda Ortiz que el president del PPCV i també de la Generalitat Valenciana, “és el millor president que tenim en aquesta comunitat i que va a seguir sent el millor president d’aquesta comunitat i d’este partit”. Amb aquestes paraules la candidata a eurodiputada justificava que “és l’única forma que a companys com a Ricardo Costa, Víctor Campos, Betoret i Paco Camps se’ls puga tornar amb vots el que siga el millor representant d’aquesta comunitat”. I és que els populars valencians han enfocat aquestes eleccions europees, no com el que són, unes eleccions en les que s’elegirà els representants espanyols a Europa, sinó com un plebiscit per veure la credibilitat que encara els queda davant la imputació de Camps, Costa, Campos i Betoret en el cas Gürtel, pels suposats suborns amb tratges pagats per Orange Market a canvi d’adjudicacions de projectes.

Tornant a les europees la candidata popular, Eva Ortiz, va afirmar que “Mayor Oreja encapçala una llista a Europa on hi ha molta gent que va a defensar els interessos de la Comunitat i d’Espanya”. I nomenava al seu company valencià en la llista, “a José Luis García Margallo, en el nº6” i a ella mateixa, “jo sóc d’Oriola i vaig en el nº24 i ens deien fa poc des de Génova que el nº24 és un número que seria un resultat excel•lent”.

Per la seua banda, el secretari regional del PP, Ricardo Costa, es preguntava “Què ha fet el partit socialista?” I alhora preguntava que és el que “hem fet nosaltres?” Per a acte seguit contestar que “nosaltres –el PP- només hem fet el que sabem fer, parlar dels problemes de la gent i de les solucions”. Solucions que s’haurien de posar en marxa al País Valencià des del Consell, però que segons Costa només es faran realitat si el proper 7 de juny el PP ix vencedor a Europa, perquè assegurava el secretari regional dels popular que “el proper 7 de juny no només anem a votar per un programa europeu” sinó que insistia en eixe plebiscit intern que enfoca les europees com “la millor manera de fer, amb el vot al PP, una moció de censura al govern de Zapatero perquè ens deixe estar ja als espanyols”.486 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!