El PP de Pego recolza la candidatura de Ripoll a la presidència provincial

Ho van manifestar ahir acudint a l’acte desenvolupat dins la visita que va realitzar el candidat a la presidència del PP de la Província d’Alacant, José Joaquin Ripoll, a la Marina Alta. El diumenge 14 de desembre es durà a terme el congrés del PP a la província d’Alacant. A diferència de la resta de províncies, on només hi ha una candidatura presentada, a Alacant hi ha dos candidats lluitant per ocupar la presidència de la província. Dos corrents d’un mateix partit. D’una banda, l’actual alcalde de Benidorm, Manuel Pérez Fenoll que està arreplegant més recolzaments dels que s’esperava des de l’actual presidència del partit. Pérez Fenoll és un candidat del gust del president valencià del grup popular, Francesc Camps. D’altra banda, es presenta a la reelecció l’actual president provincial del PP alacantí, José Joaquin Ripoll, amb una línia diferent a la marcada des del Consell.

Ahir Ripoll visitava la Marina Alta, dividida entre els dos candidats, les poblacions més grans (Dénia, Xàbia i Calp) semblen decantar-se per Pérez Fenoll, la resta, per Ripoll. Almenys això és el que es dedueix de l’acte d’ahir en el que el president provincial del PP va comptar amb el suport de 45 compromissaris de la Marina Alta al Congrés Provincial procedents de Pego, Pedreguer, El Verger, Els Poblets, Ondara, Benitatxell, Atzúbia, Vall de Gallinera, Vall d’Ebo i Vall de Laguar. A tots ells, el candidat va agrair “el suport i la confiança dipositats en la meua candidatura” i a tots va demanar “tranquil•litat en els dies que queden fins al 14 de desembre”.

Així, és la primera notícia oficial que confirma que el PP de Pego recolza a l’actual president popular de la província d’Alcant.
381 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!