El PP de Pego presenta la seua llista amb Maite Ferrándiz al capdavant

Els populars volen revisar el PGOU. I Ferrándiz confia en obtenir la majoria absoluta. Per la seua banda, Iniciativa Independent es dissol i tots els seus membres s’afilien al Partit Popular. La direcció dels populars, que presideix Fernando Gil va vetar la presència de Ràdio Pego en el acte de presentació de la llista. Un pacte que ha deixat satisfets a la direcció del PP de Pego, d’Alacant i als independents. El PP espera arreplegar a Pego els vots que tanta falta li fan per a refermar-se en la Diputació i els antics afiliats a Iniciativa Independent passen pàgina a l’era de Pascual i confien, de la mà de Gil i Eduardo Síscar, obtenir la majoria absoluta.

A l’acte, va estar vetada Ràdio Pego, perquè no va estar convidada, tot i que Fernando Gil, Eduardo Síscar i Pilar Ortolà han gaudit des de fa aproximadament dos anys d’un espai propi a Ràdio Pego. És més, el PP ha estat l’únic partit pegolí en disposar de dos programes a la graella d’aquesta emissora. És per això que no podem oferir-los talls de veu del que es va parlar al bar Caçadors. Des de Ràdio Pego lamenten l’actitud del president dels populars que evita a molts pegolins i pegolines escoltar les proposicions de la seua candidata.

En aquest sentit, segons el diari Las Provincias, durant la presentació es va criticar al tripartit i es va fer una aposta per obtindre la majoria absoluta per a governar en solitari i “evitar la repetició de tripartits ineficaços” com l’actual que ja ha demostrat que no ha “fet res, que està faltat d’idees, d’il•lusió i només s’ha dedicat a picar i a viure de la brutícia”.

El principal objectiu del PP en cas de governar en el pròxim mandat és la revisió del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU), és a dir, el mateix que resava el primer punt del programa electoral d’Iniciativa Independent en 2003 i amb el mateix objectiu de «obtindre sòl dotacional» i no «per a fer milers de xalets», van assegurar els populars.

Al respecte Ferrándiz va matisar que este engrandiment de Pego no serà “a base de fer més cases, sinó de crear les suficients zones dotacionals per a futures infraestructures per a jóvens, tercera edat, comerç o inclús una subseu universitària que tanta falta fa en la comarca”.

L’alcaldable va reiterar que el poble ha estat “quatre anys parat” pel que el PP ha confeccionat una candidatura que inclou gent amb experiència en tasques de govern per a, així poder “acabar amb l’immobilisme i reprendre el treball de forma immediata” i que Pego es col•loque “en el lloc que deu estar”. Perquè recursos no li falten al municipi, va incidir Ferrándiz:”.

La candidatura de la fusió entre els independents de Ferrándiz i la dreta de Gil està encapçalada per la mateixa Ferrándiz, enginyera agrònoma de 36 anys i dona de l’exalcalde, Carlos Pascual. Li segueixen el mateix Fernando Gil, Ana Vicenta Ortolà, Eduardo Siscar, Carlos Torralba, Francisca Orihuel, Pilar Ortolà, Juan Escrivá, Juan Sastre, Javier Pastor, María Rosario Ferrando, José Manuel Vercher, Guillermo Sendra, Ángela Seresola, Carolina Rocher, Esther Bordes, Miquel Costa, Carolina Sendra i Vicente Dominguis.

La presentació oficial de la candidatura serà dissabte que ve, 28, en un restaurant del municipi i està previst que assistisquen el president provincial, José Joaquín Ripoll, i també s’ha convidat a Francisco Camps i Rita Barberá.

Perquè des de la cúpula local dels populars s’insisteix en el fet que l’elecció de Maite Ferrándiz com a candidata està avalada tant per la direcció provincial del partit com des de la regional a València. De fet, l’alcaldable ja va avisar que treballarà per a arreplegar els màxims vots perquè Camps “guanye les eleccions autonòmiques” i Ripoll revalide la presidència de la Diputació.

No obstant, les incorporacions arribades des d’Iniciativa Independent neguen sentir-se “utilitzades” pel PP com a reclam electoral per l’èxit que en els darrrers anys han tingut en el municipi i afirmen que la decisió ha sigut madurada des de fa tres anys i sense discrepàncies internes, segons informava el Levante de Alacant.

El PP també va demostrar la seua intenció de no entrar en les guerres que els adversaris polítics busquen i no caure en l’insult. La candidata va refrendar esta predisposició a evitar les batalles personals i cenyir-se a transmetre als pegolins la il•lusió del PP a treballar per Pego. Des de Ràdio pego esperem que aquestes paraules siguen certes i se´ns facilite la nostra tasca informativa amb les mateixes garanties que, de moment, ens han donat la resta de formacions polítiques del poble.533 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!