El Plenari admet la renúncia de Cambrils

En convocatòria extraordinària i urgent el plenari de l’ajuntament de Pego va donar compte del desig del fins ara portaveu del Bloc i també segon tinent d’alcalde, Joan Carles Cambrils i aprovava iniciar el mecanisme per a rellevar-lo. Dimarts a les 9 del matí es va realitzar el plenari extraordinari i urgent per a donar compte de la renúncia del fins ara regidor del Bloc, Joan Carles Cambrils. Ell ocupava el lloc de portaveu del grup i dins l’equip de govern era segon tinent d’alcalde i les regidories de Mitjans de Comunicació i Esports. Amb una llarga trajectòria política dilluns passat, un any després d’haver jurat com a regidor, anunciava renúncia a l’acta per motius, principalment personals. Davant aquesta nova situació i seguint el reglament establert es va convocar el plenari celebrat ahir al que l’oposició no va acudir, com tampoc ho va fer ja, l’exregidor.

Una vegada votats els dos punts que estaven damunt la taula, per a donar compte de la situació i per acceptar la renúncia, la portaveu del partit socialista va voler expressar suport a Cambrils pel temps “que ha estat amb nosaltres” perquè “hem estat a gust treballant amb ell”, tot i que “sempre hem tingut punts de vista diferents”. Sobre la possible nova regidora, Marian Tamarit, Ana Aparisi ressaltava que de segur que serà “una bona contrincant política”.

Per la seua part, Àngel Sendra, el nou portaveu del Bloc va comentar “que trobe que ens coneixem prou” i va avançar la resposta positiva de la següent en la llista del Bloc, la jove Marian Tamarit que “tinc la sort que Marian està treballant en la casa i s’incorporarà ràpidament al govern”.

L’alcalde, l’independent Carmelo Ortolà va agrair breument els serveis prestats per Cambrils a l’ajuntament i va desitjar la prompta incorporació de Tamarit a la vida política municipal.

490 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!