El ple de la Macma homenatja Vicent Ortuño, gerent i ideòleg de l‘entitat

L’homenatge reconeix la seua dedicació a la Mancomunitat de Cultura de la Marina Alta des de 1997, quan es va fer realitat la mancomunitat, fins al dia de hui, pocs dies abans que es Vicent Ortuño es jubile. Ho farà a finals d’este mes de desembre.
En el darrer ple de la Macma realitzat a l’Ajuntament de Calp la passada setmana es volgué reconéixer la trajectòria de Vicent Ortuño i Ginestar, ideòleg de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta i gerent de la mateixa des de la seua constitució el 1997. Un ple especial on s’abordà la jubilació del gerent de l’ens i on s’homenatjà la seua dedicació i contribució professional. En este sentit, el president de la Macma Antoni Joan Bertomeu li féu lliurament d’una escultura d’Andrés Hernández, a més de dedicar-li unes paraules d’agraïment.
Ortuño Ginestar, que deixa la gerència aquest mes de desembre, és arquitecte tècnic, llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona i mestre de Valencià per la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana. Després de viure 18 anys a Catalunya, on va realitzar la major part de la seua tasca acadèmica i professional, va tornar a València per treballar com a professor de valencià en la Conselleria de Cultura i ha exercit diverses activitats professionals. A més de la gerència de la Macma, ha publicat diferents llibres i articles de múltiples temàtiques (geografia, llengua, història) i ha realitzat ponències sobre turisme, gestió cultural i d’altres. Actualment dirigeix la col•lecció D’Ondara Personatges i Fets, dins la col•lecció l’Entorn d’Edicions 96 i és co-autor del darrer volum de la sèrie, Valerià Gil, La veu de Pamis a Amèrica.
601 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!