El pilotari pegolí Néstor Portes disputa hui la final de raspall de la Copa Diputació de València

Ho farà de mitger junt amb Moltó, com a equip de l’Ajuntament de Barxeta i s’enfrontaran a Mario i Brisca, representants de l’Ajuntament d’Oliva. El partida és a les 18.30h., al trinquet de Castelló de Rugat i es disputarà després de la que disputen a Escala i Corda, Soro III i Javi contra Puchol II i Monrabal.

Si el pilotari pegolí Néstor Portes té la sort de cara com fins ara, esta vesprada podria proclamar-se campió de la IV Copa Diputació de València de Raspall que es juga, a les 18,30h., al trinquet de Castelló de Rugat. Néstor Portes Morell guanyava el passat dimecres a Guadassuar i dissabte a Bellreguard.

A la final d’esta vesprada s’enfronten els jugadors de l’Ajuntament de Barxeta, Moltó i Néstor, que jugaran de roig, contra els de l’Ajuntament d’Oliva, Mario i Brisca, que jugaran de blau. Tot i la rivalitat a la pista, el cert és que esta setmana, Néstor i Brisca han entrenat junts, el que vol dir que l’amistat s’imposa a l’enfrontament i uns aprenen dels altres.

El mitger pegolí afirmava per a Superdeporte que «arribar a la final és un premi al sacrific que faig tots els dies entrenant. Tot esforç dóna els seus fruits, sinó et desmotivaries». Néstor i Moltó arriben a esta final de raspall de la Copa Diputació amb tots els partits guanyats i és que, com reconeix el pilotari pegolí, «hem arribat els dos en un moment molt bo que s’ha vist reflectit en els resultats».

1669 Visites

Deixa un comentari

Open chat
Hola!!