El Pego suma un punt davant el Puçol

El primer equip remunta els resultats adversos de les primeres jornades de lliga amb un empat en camp contrari.
El Pego va tornar del seu partit a Puçol amb diverses qüestions positives. I que no encaixa cap gol és probablement la més rellevant, després de la destrossa que van muntar els xavals del Castelló B. L´altra és, inevitablement, el punt sumat.

Puçol i Pego van igualar en un partit on va haver-hi una part per a cada equip. La primera meitat va estar exempta de jugades amb perill per part dels locals. I per part dels rogets va destacar la rematada des de dins de l’àrea de Simó, que va despejar Rubén a córner. A més, els pegolins van reclamar una jugada que va invalidar el col•legiat, però que acabava en gol.

Després del descans els locals van posar més ímpetu i van tenir la seua millor oportunitat al minut 65, quan una internada de Quintana va acabar amb un testaràs de Nené que va detenir un brillant Vicente Flor, no sense l’ajuda del pal. Finalment, Juan Carlos Eres, l´entrenador del Pego, va indicar que “l’empat a zero ha sigut un bon resultat per a tots”. El Pego ha de seguir per aquest camí per a consolidar posicions a l´alça. De moment es troba en posició número 19 del grup sisé de la tercera divisió. La setmana que ve juga a casa contra el Jove-Espanyol.

Per la seua banda el Dénia es va imposar clarament contra el Catarroja per 4 gols a favor. Posicionant-se còmodament en la classificació, amb una cinquena posició, tot i que segur que intentarà entrar en les 4 primeres posicions per tornar a jugar la promoció. L´Oliva tot i jugar a casa no va tenir tanta sort i va perdre contra el Requena 2 a 4, tot i això es troba en una segura 15ena posició. Encara queda molta competició per davant així que haurem de seguir pendents de l´evolució de cada jornada per veure si els llocs varien.