El Pego rep el diumenge a l’Elx Il·licità

Els rogets tenen el diumenge una nova oportunir¡tat per a guanyar punts i allunyar-se definitivament dels llocs de descens. La categoria encara no està salvda matemàticament però sols un desgavell dels pegolins podrien llençar al traste la temporada FUTBOL

Dissabte, 21/04/07
18:30 h. Al Camp Municipal d’Esports de Massanassa
Juvenils del CDB Massanassa contra els del Pego CF

Futbol base. Al Camp del Pujol juguen: a les 10 h. l’Infantil A del Pego contra el de l’Alfàs del Pi, i a les 11:30 h. el Cadet A del Pego contra el del Kelme CF B d’Elx.
Al Camp del Clot juguen: a les 10 h. el Prebenjamí A del Pego contra el del Tavernes, i a les 11 h. el Prebenjamí B contra el de Daimús.
La resta del futbol (Infantil i Cadet B, Benjamins i Alevins A, B i C) juguen fora: a Calp, Teulada, Altea i Polop.

Diumenge, 22/04/07.

Al Camp del Cervantes
18:00 h. Pego CF – Elx Il·licità CF

Fora de casa
17:30 h. Al Camp “Sorts” de Gata de Gorgos
CF Gorgos – Pego CF “B”

BASQUET. 21 – 22 d’abril de 2007.

Han acabat tots els equips la lliga. Sols les xiques estan jugant nova competició ara. Els partits corresponents a aquest nou campionat es jugaran fora de casa, tot i que hem de dir que aquesta vesprada, a les 7 les del júnior femení disputaran, al Pavelló Municipal “Ausiàs March”, un partit endarrerit contra el Pilar (un col·legi de València). D´altra banda, aquest mateix equip pegolí, aquest cap de setmana s´havia d´enfrontar contra el CB Tavernes al seu camp, però el partit s´ha suspès perquè aquest equip s’ha retirat de la competició. Així les coses, en bàsquet només es disputaran dos partits. El d´aquesta vesprada a casa, del júnior femení contra el Pilar, a les 7 i el del sènior femení que es desplaça a Oliva per a enfrontar-se a l´equip de la Safor.

SÈNIOR FEMENÍ. Preferent grup 7.
CB Oliva – CB Pego

JUNIOR FEMENÍ. Preferent grup 1.
CB Tavernes – CB Pego
377 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!