El Pego Preferent suma tres punts al Cervantes

Quedava 1-0 contra el Ràcing d’Algemesí. El Juvenil empatava en els últims minuts del partit, tot i que portar avantatge durant quasi tot el partit.
Pego 1-0 Ràcing Algemesí
La crònica del nostre company Rixi Sendra: Victòria del Pego al Cervantes. Els rogets sumen tres molt bons punts contra un rival que venia amb la moral ben alta després d’haver guanyat a l’Alberic. Amb aquesta victòria el Pego se situa en llocs de promoció i a tan sols dos punts del rival del dissabte que ve, l’Alginet.

Els rogets dominaren l’encontre de dissabte i tingueren ocasions d’avançar-se en el marcador en la primera meitat amb oportunitats de Fabasú i David.

A l’iniciar la segona part, l’entrenador roget Diego Miñana donava entrada al camp a Nèstor, que resultava clau en la victòria rogeta. Entre altres jugades importants, aquella en la què l’àrbitre va assenyalar penal del porter a Nèstor, un penal que, malauradament va anul•lar l’assistent de banda fora de joc.

Després, es van produir dos molt bones intervencions d’Edu que salvava al Pego amb un llançament de falta i amb un mà a mà. En el minut 75, finalment, venia el gol dels rogets, obra de Nèstor, que va ‘cabotejar’ un centre de Fabasú al primer pal, transformant un gran gol del pegolí.

Més tard anul•larien un gol del Pego per fora de joc de Raül, una decisió que el tècnic roget va considerar injusta, com d’un arbitratge poc encertat que va privar els rogets d’una diferència més àmplia en el marcador.

Pego Juvenil 1 – 1 Ontinyent
Partit dominat, totalment, pel Pego CF, que va veure com un rival d’entitat com l’Ontinyent va fer un partit lleig, venint a Pego a tot, menys a jugar a futbol. Així, el Pego va ser el clar mereixedor dels 3 punts, però, l’infortuni els ho va impedir.

En la primera part va haver clares ocasions de Víctor Prieto, Venti i Eric, però no van coallar i se n’anaven al vestuari amb el 0-0 al marcador.

En el minut 63 de la segona meitat i després de moltes ocasions, venia el gol roget d’una genialitat de Víctor Prieto que feia un passe espectacular de vaselina a Eric que marcaria l’1 a 0.

En el minut 76; tan sols 13 minuts després del tant pegolí, venia un inesperat gol i immerescut, dels de la Vall d’Albaida. Una jugada en la que Joan Sala vol jugar el baló des de la defensa. La recuperen. El baló ix rebotat cap a la porteria rogeta i, la falta d’enteniment entre el porter i el central del Pego fa que Glodie marque a porteria buida. Així, efectivitat 100% de l’Ontinyent: 1 ocasió, 1 gol.

Contràriament, mala sort per als de ‘Canari’ que ja pensen en el diumenge que ve, quan viatgen a la sempre complida població de Benidorm.