El Pego Preferent guanya i convenç

El Juvenil també té suma tres punts aquest cap de setmana.
El cronista dels primers equips del Pego, Rixi Sendra, apuntava que dissabte passat, l’equip de Diego Miñana guanyava per 2 a 0 al Castellonense al Cervantes.

Relatava que els rogets aconseguien avançar-se en el minut 27. Després d’una bona jugada assajada, es transformava el gol d’Eric, qui s’estrenava aquesta temporada. Amb aquest resultat marxaven al descans, sense que els rivals visitaren la porteria rogeta, resguardada per Edu.

En la segona part els de la Ribera eixien un poc més enxufats per tal de buscar l’empat, però en l’única clara ocasió de gol, es toparen amb Edu i el pal. A més, després també toparen amb una grandíssima defensa pegolina.

En el minut 70 l’àrbitre decidia expulsar el porter del Castelló, David, i deixava al rival amb 10 jugadors al terreny de joc. L’expulsió es produïa perquè el porter va tocar el baló amb la mà fora de l’àrea.

En el minut 77 Rubén sentenciava el partit amb un bon gol que feia botar d’alegria els centenars d’aficionats que estaven gaudint de l’encontre des de les grades. Encara va tenir el Pego l’oportunitat de marcar el 3 a 0, en una ocasió del debutant Sergio, jugador del Juvenil. Finalment, però, no es va materialitzar.

El dos gols del Pego Preferent van estar dedicats a José Luis ‘Canari’, entrenador del Juvenil que està passant per una difícil situació personal.

Després d’aquesta victòria a domicili el Pego Preferent segueix cinqué classificat, empatat a punts amb el quart i, a tan sols un punt del tercer en la taula, posició que marca la promoció d’ascens de categoria.

La setmana que ve el Pego viatja a Carcaixent.

Pel que fa al Pego Juvenil també aconseguia sumar tres punts a casa aquest dissabte passat, tot i la gran baixa del seu entrenador, José Luis ‘Canari’. El substituïa a la banqueta, Pepe Alentado, delegat del Juvenil.

L’1 a 0 el marcava Víctor Alentado en el minut 21, després d’una gran jugada de còrner. Després, ja en el segon temps, el Juvenil tornava a intentar-ho mitjançant Aitor, però la bola no entrava.

Amb aquestos tres punts el Juvenil aconsegueix mantenir-se en la quarta posició, a dos punts del segon classificat, que és la posició que marca la promoció a la Lliga Nacional.

La setmana que ve el Juvenil del Pego juga a Muro d’Alcoi.

D’altra banda, pel que fa a l’Orba, informar que aquest equip guanyava 2 a 3 fora de casa, més concretament en el camp del Gata de Gorgos.