El Pego Preferent empata a Sueca

El Juvenil guanya al Cervantes en el derbi comarcal amb el Dénia per 2 a 0.
Ha estat un cap de setmana bastant positiu per al primer i el segon equip del Pego CF, ja que cap dels dos perdia contra el rival. La crònica d’un i altre partit és del nostre company d’Esports a Ràdio Pego, Rixi Sendra.

El Pego Preferent empatava en una jornada d’aqueixes atípiques que es donaran enguany més d’una vegada. Jugava el diumenge a les 12 del migdia al camp municipal de l’Infantil de Sueca. En el partit de la setmana passada l’entrenador roget, Diego Miñana augurava un partit complicat.

Aquests auguris es compliren i el partit contra el Sueca va ser difícil. En la primera meitat el Pego aconseguia marcar després d’una jugada per banda dreta en la que el camerunès Fabasu feia el ‘passe de la mort’ i allí apareixia David Ollero per a fer el 0 a 1.

A l’eixir del descans, el Sueca ho feia molt més ‘enxufat’ que en la primera part i en el minut 60 aconseguia colar el gol de l’empat. El Pego tornava a intentar marcar un altre gol. En aquesta ocasió Eric va tenir una bona oportunitat per a posar als rogets per davant abans de ser substituït, però el baló va volar massa alt. Al lloc d’Eric debutava a la gespa el juvenil Aitor que va acudir a ajudar al Preferent degut a les nodrides baixes del primer equip (Nèstor, Xopa, Miquel i Faus). També va viatjar fins a Sueca Sergio, però aquest, finalment no va jugar.

A l’arribar al final del partit el marcador no es va moure pel que el Pego aconseguia un punt que s’ha de fer bo la setmana que ve si els rogets aconsegueixen batre el Ràcing Algemesi al Cervantes.

Pel que fa al Juvenil del Pego, aquest aconseguia la victòria al Cervantes davant el Dénia. 2 a 0 era el resultat final després d’un partit molt bonic el que es va poder veure dissabte al Cervantes. Un partit que va registrar la millor entrada del que es porta de temporada fregant el centenar d’espectadors, tot i l’oratge ventós i humit.

José Luis ‘Canari’ es mostrava content pel bon joc roget i valorava que, després de dos anys i mig al capdavant de l’equip, “la situació com ha canviat; abans lluitaven per no baixar i tenir por de tots els equips i ara veritablement la gent ens respecta”.

El Pego de ‘Canari’ eixia ‘enxufat’ i disposava de les primeres ocasions del partit en les botes de Venti i Víctor Prieto, ocasions que el porter del Dénia parava molt bé; però que en el minut 44, a punt de finalitzar la primera part no aconseguia vèncer el xut que disparava el roget Eric. Aquest aconseguia marcar el primer tant de l’encontre després d’un tir des de la frontal.

Al contrari del que passara en la primera meitat, el Dénia era qui eixia ‘enxufat’ en la segona part i qui tenia les primeres ocasions de gol. Ocasions que no van aconseguir transformar perquè els pals es van aliar amb els rogets.

En el minut 62 venia una jugada important que provocava la clara expulsió d’un jugador del Dénia després de caçar a Venti per darrere. Una circumstància que per a Canari no resta importància a la victòria aconseguida pels rogets.

En el minut 83 venia la sentència del partit amb un veritable golàs d’Eric que signava el seu primer doblet com a roget.

Després de fer el 2 a 0, el Pego tingué oportunitat de fer algun gol més en les botes de Víctor, Borja, Pau o Arnau, però el baló no va entrar en cap d’aquestes ocasions.

No obstant, amb el resultat aconseguit s’ha de felicitar el Juvenil que seguix imbatut al Cervantes. La setmana que ve tornen a jugar al camp municipal pegolí, en aquesta ocasió contra l’Ontinyent.