El Pego guanya el derbi comarcal. Pego 3 Dénia 2

Els rogets fan vibrar a l’afició al remuntar un 0-2 en la segona part i acabar el partit amb nou jugadors.

Un partit dels que fan afició. Ahir els aficionats pegolins van tornar satisfets a casa: el seu equip había guanyat, ho feia davant un rival comarcal que a més aspira a jugar la promoció i ho feia posant sobre el camp, qualitat per a crear perill i amb fe en la victòria per a remuntar un marcador que en els primers 45 minuts s’havia posat molt complicat.

El Pego va iniciar el partit sense mirar la classificació i aixó que el Dénia es trobava en llocs de jugar la promoció i el Pego de descens. Els rogets presionaven al Dénia i no li deixaven pensar per a crear espais. Davant la pressió, el gol sols podria vindre d’un error defensiu. I aixina va ser: Migue recupera un baló i obri a Victor per a que marque a Torres per baix.

Va perdonar el Pego l’empat i el Dénia en l’única jugada en la que Luigi va poder escapar-se de Cervera va centrar i Migue marcava el 12 gol amb els groguets. El gol va ser una jarra d’aigua gelà sobre els jugadors i l’afició. A eixes altures del partit pocs confiaven no sols en la remuntada, ni en l’empat.

Però este Pego te una cosa especial i es que quan més està sobre les cordes més reviscola i es convertix en un altre conjunt. De fet, en 10 minuts màgics, plens de força, qualitat i adrenalina, el Pego va obrar el miracle. I 10 minuts on es va utilitzar molt el cap, principalment per part de Braulio, Tomaca i Sergio perquè de cap van ser els tres gols que van deixar al Dénia bocavadats.

Encara no s’havien acabat les emocions, perquè faltaven minuts de patiment. El Pego va patir dos expulsions i va acabar amb 9 jugadors. Beltran en l’ultima jugada va estar a punt de marcar el quart quan després de recorrer 70 metres va disparar i la pilota va pegar al pal després de tocar-la el porter.

Amb esta victòria, el Pego ix dels llocs de descens i es queda el 15 amb 16 punts, mentre que el Dénia es quart amb 25 punts. Per la seua banda els dos equips de la Safor també van perdre per la mínima. El Gandia es 12. amb 19 punts i l’Oliva es 18 amb 14 punts

La resta de resultats de futbol van ser molts més discrets mentres que en basquet i futbet femení va ser una jornada per a oblidar.