El partit socialista de Pego participa dissabte en la consulta sobre l’acord per formar govern del seu partit

36 militants i joves socialistes de Pego podran participar dissabte, de 10 a 14h., en la consulta organitzada pel partit per a saber què opina la militància sobre els acords amb altres forces polítiques que permeten escollir el secretari general socialista, Pedro Sánchez, com a nou president del govern espanyol. De moment, Sánchez només disposaria dels vots de Ciudadanos per ser investit.
El PSOE ha convocat per a aquest dissabte la consulta amb la militància perquè es pronuncie sobre els acords amb altres forces polítiques que permeten escollir el secretari general socialista, Pedro Sánchez, com a nou president del govern espanyol. Fins ara, Sánchez només disposaria dels vots de Ciudadanos per ser investit i necessita arribar a acords amb altres forces per aconseguir els suports necessaris per almenys ser escollit en segona ronda amb majoria simple.

La pregunta que farà el PSOE a la seua militància serà: “El PSOE ha arribat i proposat acords amb diferents forces polítiques per donar suport a la investidura de Pedro Sánchez a la presidència del govern. Dones suport a aquests acords per conformar un govern progressista i reformista?”. El resultat no serà vinculant.

Amb l’objectiu d’afavorir la participació, el PSOE celebrarà una campanya informativa entre la seua militància, que es durà a terme els dies 25 i 26 de febrer, tot i que a Pego eixa campanya no arribarà. La formació ha facilitat al màxim la participació habilitant la possibilitat de vot electrònic, a través de la plataforma MiPSOE. Podran votar electrònicament fins dissabte a les vuit de la vesprada.

La votació a les urnes se celebrarà al llarg de dissabte conforme als horaris aprovats a les bases, és a dir, durant vuit hores en els centres de votació amb 100 o més electors, i durant almenys quatre hores per als centres amb menys de 100 electors, de deu del matí a dues del migdia o bé de quatre de la tarda a vuit de la vesprada. Este últim és el cas de Pego. Amb 36 militants i joves socialistes amb dret a dir la seua, els socialistes pegolins tindran oberta l’urna des de les 10 del matí fins a les 2 de la vesprada a la Casa del Poble.

El resultat de la consulta no serà vinculant i haurà de ser ratificat posteriorment pel Comitè Federal del PSOE, que es reunirà el pròxim 29 de febrer segons ha aprovat també la direcció socialista.
472 Visites

Deixa un comentari