El partit local Ciutadans de Pego aclarix que «no té res a vore amb Ciudadanos (C’s)»

La formació independent presidida per Carmelo Ortolà ho fa davant els dubtes expressats per molts pegolins que s’han dirigit a la formació per preguntar-los si són el mateix partit uns i altres. Informen que estan inscrits «en el registre general de partits polítics del Ministeri de l’Interior des de la seua creació l’any 2007 com Ciutadans de Pego – Ciudadanos de Pego, un partit d’àmbit local».
Aprofitant que hem parlat de Ciudadanos (C’s), Ràdio Pego es fa ressò d’una nota informativa publicada al web de Ciutadans de Pego, el partit que lidera Carmelo Ortolà, per aclarir la diferència entre tots dos partits.

El partit local i independent, Ciutadans de Pego, publica esta nota davant «els dubtes que molts pegolins» que s’han dirigit a la formació per preguntar-los si són el mateix partit uns i altres. La resposta dels independents és que la seua «formació política res té a vore amb el partit polític Ciudadanos (C’s)».

Des del partit presidit per Carmelo Ortolà, informen que estan inscrits «en el registre general de partits polítics del Ministeri de l’Interior des de la seua creació l’any 2007 [com a] Ciutadans de Pego – Ciudadanos de Pego, partit d’àmbit local, que naix a Pego i que treballa per a defendre els interessos dels pegolins sense estar sotmesos a la disciplina de cap partit».

Assenyalen des de la formació que, a Ciutadans de Pego «som respectuosos amb els valors democràtics i respectem la pluralitat d’opinió, però volem deixar clar que no tenim res a vore amb aquesta formació política nacional ni amb els seus representants locals».
642 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!