El nous òrgans dirigents del BLOC comptaran amb polítics de la Marina Alta

El IV Congrés Nacional que va tindre lloc este cap de setmana a València ha estat fructífer per a la Marina Alta. El regidor de Dénia Pau Reig ha sigut seleccionat per la militància com un dels membres de l’Executiva Nacional, que està formada per 24 polítics més i encapçalada pel seu secretari general, Enric Morera. A més entre els representants del Consell Nacional figuraran l’actual secretari local del Bloc de Dénia, Dimas Montiel, els militants de Pego, Pau Folqués i Carles Boronat i Joan Francesc Orpí dels Poblets.
Dels 25 membres que a partir d’ara formaran la nova cúpula nacionalista només dos són de les comarques l’Alacant, un de la Marina Alta, Pau Reig, i un altre l’Alcoi-el Comtat, l´actual alcalde de Muro, Rafa Climent. Respecte als militants que foren triats per a representar al Consell Nacional, dels 183 seleccionats només 8 són de les comarques d’Alacant. En concret, quatre són de la Marina Alta, un d’Alcoi, un de Sant Joan i un altre d’Elx. A estos cal sumar els dos membres de l’executiva nacional. No obstant, esta no és més que una primera llista ja que cada comarca nombrarà el seu propis representants més avant.
Cal destacar el resultat històric obtingut pel secretari general del Bloc, Enric Morera,-qui va aconseguir el seu lloc amb 437 vots a favor, 7 en contra i 70 abstencions-, Morera va explicar que «per a què haja un canvi polític els nacionalistes son fonamentals» i al mateix temps, va advertir que la rebaixa del llistó electoral del 5 al 3 per cent «no és la clau ja que en 2007 trencaran les barreres electorals».
334 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!