El nou secretari comarcal del Bloc es rodeja de 4 pegolins i pegolines en la seua candidatura

Esta proposta va ser presentada el mateix dia del Congrés Comarcal del BLOC, i està liderada per l’orber Guillem Marhuenda. La nova llista va obtenir la victòria front a la candidatura del benisser Xavi Tro. La nova executiva comarcal del Bloc està repleta de cares noves.
Divendres de vesprada va tenir lloc a Ondara el setè Congrés comarcal del BLOC amb una assistència de més d’un centenar de militants, segons assenyalen des del partit, un rècord d’assistència a una cita d’estes característiques, una circumstància que podia indicar que hi havia votacions importants, com la de l’elecció per a una nova executiva. I així era, en esta cita es va votar l’informe de l’anterior secretari comarcal Enric Vengut, les propostes de resolució i, així mateix es va escollir una nova executiva, l’encarregada de coordinar el partit durant els propers quatre anys a la Marina Alta.
El setè Congrés comarcal del Bloc va comptar amb dos candidatures, d’una banda la capitanejada pel benisser Xavi Tro sota el lema, “Som Comarca, Fem País” i de l’altra banda —presentada durant el mateix Congrés— l’encapçalada per l’orber Guillem Marhuenda, sota el lema “Una comarca amb energia”. Amb un resultat de 48 vots a favor de la primera, 56 vots a favor de la segona i 3 vots en blanc, la candidatura del «relleu generacional» va guanyar la partida i va proclamar Guillem Marhuenda, de 23 anys, secretari comarcal del Bloc, convertint-se en la persona més jove en accedir al càrrec de secretari comarcal des de l’existència del partit.

«Cares noves i joves, il·lusió i reptes de futur, tres eixos que marquen la nova executiva del Bloc a la Marina Alta», és el que asseguren des de la nova direcció valencianista que tindrà una marcada presència pegolina, ja que a Guillem Marhuenda l’acompanyen des de Pego: Víctor Climent (secretari local de Compromís per Pego), Anna Sastre (regidora de l’Ajuntament de Pego), Marian Tamarit (actualment regidora a l’Ajuntament de Dénia, però exregidora del consistori pegolí) i Conxa del Ruste (qui encapçalava la candidatura pegolina de Compromís i actualment Sotssecretària de la Conselleria d’Economia).
Marhuenda en el seu primer discurs com a secretari comarcal del Bloc va reconèixer la tasca feta pel seu antecessor en el càrrec, Enric Vengut, qui va qualificar com «un exemple de treball de base i honestedat». Així mateix, va agrair la tasca de la gent que «ens ha fet estar ací, la gent del Bloc que quan les coses estaven molt difícils fa anys es va deixar la pell fent política als pobles, ara aquella generació i l’actual treballarem junts per continuar canviant el món des de la nostra comarca». El nou secretari comarcal es va comprometre a «generar una estructura organitzativa de base, a acostar el Bloc i Compromís als regidors i regidores dels pobles de la Marina Alta i a buscar una major coordinació amb tots els col·lectius».

La nova executiva es reunirà esta mateixa setmana i, entre altres punts, a l’agenda està el de «buscar la incorporació d’algunes persones de l’altra candidatura per donar la màxima representativitat al nou projecte».
L’executiva comarcal es completa de la següents manera:

Guillem Marhuenda – Secretari Comarcal (Orba)
Josep Rovira – Secretari d’Organització (Ràfol)
Alexandra Font – Secretària de Comunicació (Xaló)
Víctor Climent – Finances i Administració (Pego)
Vicent Costa – Institucional (El Verger)
Jaume Barreres – Acció electoral i implantació (Ondara)
Anna Sastre – Educació (Pego)
Marian Tamarit – Igualtat i Polítiques Socials (Dénia)
Conxa del Ruste – Sectors Productius (Pego)
Josep Joan Ramis – Joves i discurs polític (Alcalalí)
Àngels Grimalt – Vocal (Ondara)

Cal destacar també que durant el VII Congrés comarcal del Bloc també es van escollir els consellers i les conselleres nacionals que representaran la Marina Alta en el què és el màxim òrgan del partit entre congressos, que són: Àngels Grimalt, Anna Sastre, Àngel Oltra, Basili Salort, Alexandra Font, Ximo Perles, Sergi Ferrús, Herme Femenia, M Carme Ronda, Isabel Arbona, Vicent Català i Ana Maria Andrés Vengut, els dos últims com a suplents.
576 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!