El nou horari de la gran tirà de gualtes tot un èxit

El pegolí Juan Fernando va aconseguir el primer lloc, Vicente Ranero la segona posició i Juan José Marcos, també pegolí va aconseguir el tercer guardó. El nivell general va ser molt alt durant tota la competició. Al voltant de 70 persones acudiren a la gran tirà de guatles. El 19 de maig és la propera tirà, tot i que el dia 5 de maig hi ha competició de tir al plat. Diumenge pel matí una setantena de persones es van inscriure a peu de camp per a competir en la primera gran tirà de gualtes que organitza el Club de Caça i Pesca de Pego. Hi ha una certa inquietud en la direcció perquè era la primera vegada que una competició d´aquestes característiques es convocava en aquest horari. Però la valoració ha estat molt positiva, segons afirmava el seu president, Juan Bautista, que a més comentava per a Ràdio Pego que van pujar persones simplement a passar el matí amb els caçadors.

Després de la competició el guarda Pere “Puça” es va oferir a fer una paella de faves i carxofa el que va acabar d´arrodonir el dia i el que va donar a què es proposara repetir l´experiència de realitzar les competicions de matí, perquè hi ha més temps per a gaudir de la competició.

El nivell de tir va ser molt alt, el que va dur a un empat entre els tres primer classificats: Juan Fernando, Vicente Ranero i Juan José Marcos. Finalment, el pegolí Juan Fernando va fer un encert de 10 sobre 10 i es va endur el primer premi.

Les properes activitats previstes seran el mes que ve. El dissabte 5 de maig es realitzarà un miniconcurs de tir al plat i el dia 19 de maig la segona tirà de guatles. Així que l´activitat al Club de Caça i Pesca de Pego no s´atura.


461 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!