El nou contracte de recollida de fem a Pego compta amb un servei especial per als comerços

Este nou servei s’encarrega de la recollida de cartró i paper i es realitza comerç a comerç els dimarts i divendres de 17 a 20h. Els comerços interessats a tenir este servei han de presentar una instància model que hi ha disponible a l’Ajuntament de Pego al registre d’entrada. Ho poden fer fins el 31 de gener.
El passat desembre de 2013, la nova concessionària de la recollida de residus sòlids urbans a Pego, Sociedad de Agricultores de la Vega de València (SAV), va començar a operar al municipi. En el nou plec de condicions, l’Ajuntament de Pego va incloure un nou servei a realitzar per l’empresa de recollida, un servei de recollida de paper i cartró, porta a porta, pels comerços de Pego.

És important assenyalar, però, que aquells comerços que estiguen interessats en este servei ho hauran de comunicar a l’Ajuntament. Com? Omplint una instància model que han elaborat al consistori i fent el seu registre d’entrada. Poden inscriure’s a este servei fins el 31 de gener de 2014.
Per a l’empresa és important saber els comerços que s’acullen al servei per a poder planificar la ruta de recollida que durant a terme.

La recollida de paper i cartró es realitzarà tots els DIMARTS i DIVENDRES, de 17.00 a 20.00 hores, segons una ruta que s’establirà depenent de les necessitats del poble. El paper i cartró es deurà deixar plegat a la porta de l’establiment a les 17.00 hores per evitar incidències.

Per a qualsevol dubte o informació complementària, els comerciants de Pego es poden dirigir a l’oficina tècnica de l’Ajuntament, on estan a la seua disposició. També poden telefonar al 96 557 00 11.
577 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!