El Nadal solidari del grup Scout de Pego tot un èxit

La campanya d’aquest any del grup Scout dedicada a l’arreplegada de joguets ha sigut tot un èxit. La secció Scout ha sigut l’encarregada de dur a terme el Nadal Solidari que el dia 4 es dedicarà a repartir els regals arreplegats. La Secció Scout, integrada per xics i xiques d´11 a 14 anys d’edat és una de les que composen el Grup Scout de Pego. Enguany ha sigut aquesta secció l’encarregada de dur a terme la campanya de Nadal dedicada als més menuts. Nadal Solidari és el lema que ha definit l’arreplegada de regals per a aquells xiquets i xiquetes de famílies amb pocs recursos econòmics.

La campanya ha sigut tot un èxit. Els pegolins i les pegolines han estat, un any més, solidaris i han col•laborat amb la Secció Scout donant joguets de segona mà uns i nous altres. Aquestes aportacions solidàries permetran a la Secció Scout repartir joguets no només a xiquets i xiquetes de Pego sinó també es veuran beneficiats aquells infants que han estat a l’hospital aquests Nadals.

Els joguets que més s’han repetit són els pelutxos, però el ventall d’articles és ben gran, de fet els xics i xiques de Nadal Solidari es veuen en la tasca de triar i empaquetar els regals que en millor estat estiguen, perquè hui han de dedicar part del seu dia a repartir els regals per Pego i dur així l’alegria a xiquets i xiquetes que potser no tindrien l’oportunitat de gaudir d’un joguet el dia dels reis.
207 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!