El mes de març deixa un altre rècord de desocupació a Pego

Si a febrer se superaven les 900 persones sense feina al municipi, a març eixa xifra s’incrementa fins les 929 persones apuntades a les llistes de l’atur. Mirant les dades de març de 2011, l’atur a augmentat a Pego en 105 persones.
La situació econòmica cada vegada és més insostenible per a milions de persones a tot l’estat. Als més de 5,7 milions de persones sense atur se’ls ha de sumar totes aquelles persones que sí que tenen feina, però veuen com, irremeiablement, el seu sou és cada vegada més baix i el seu lloc de feina cada vegada més feble davant l’acomiadament, tot i que la vida no deixa d’encarir-se amb pujades d’impostos i reiterades retallades.

A Pego esta negativa evolució es nota, entre d’altres coses, quan es publiquen les xifres de l’atur. El mes passat el titular era que se superaven les 900 persones apuntades a les llistes de l’atur. Eren concretament 907 persones. El mes de març deixa una xifra encara més dramàtica; 929 persones sense feina al municipi. 22 més que el mes de febrer. No obstant això, si mirem a fa un any i ens remuntem a març de 2011, l’increment és de 105 persones que s’han incorporat a l’atur.

Tots els sectors pugen en aturats. El més afectat continua estant liderat pels serveis, la desocupació, ja suma 499 persones. Li seguix la construcció amb 199 aturats. En tercera posició estan les persones sense una activitat prèvia que en són 95. A continuació trobem la indústria amb 89 persones a l’atur. Per últim, l’agricultura té 47 persones que s’han quedat sense feina.

La franja d’edat més castigada per l’atur durant el mes de març és la que va dels 40 anys fins el 49 que suma un total de 228 persones aturades. La que menys es veu afectada és la franja d’edat d’entre els 35 als 39 anys que curiosament només presenta 6 persones desocupades. També és significativament baixa la franja d’entre 25 a 29 anys amb només 9 persones sense feina.
518 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!