El jutge envia a presó al suposat parricida de Benitatxell

El jutge titular del jutjat número 1 de Dénia va decretar ahir l’ingrés a la presó del jove que en la matinada del dissabte, suposadament, hauria apunyalat al seu padrastre, causant-li la mort, en un xalet de Cumbres del Sol, al Poble Nou de Benitatxell. D´altra banda, un incendi ha arrasat 60 cotxes en un desballestament del Verger. El foc va començar en un vehicle i es va propagar ràpidament als altres. El jove es va presentar en el matí d’ahir en el Palau de Justícia de Dénia, al què va arribar acompanyat de sa mare. Allí va ser objecte d’un examen mèdic per part del forense. Cal recordar que el jove havia patit en el passat episodis d’esquizofrènia, encara que altres fonts assenyalaven que la revisió responia a una al·legació anterior en què s´explicava que abans dels fets hauria mediat una baralla entre ell i el seu padrastre.

Després del reconeixement mèdic, va passar a declarar en el jutjat número 1, encarregat del cas. Examinats els detalls del mateix, el jutge va dictar l’ingrés a la presó del jove, que, en conseqüència, va eixir dels jutjats novament detingut. El presumpte homicida entraria així a la presó després d’haver romàs en llibertat des de dilluns.

Continuem parlant de successos perquè un incendi ha arrasat 60 cotxes en un desballestament del Verger. El foc va començar en un vehicle i es va propagar ràpidament als altres.

La nit del dilluns, sobre les 22 hores, es va desencadenar un incendi en un dipòsit autoritzat de desballestament de vehicles a El Verger, junt a la carretera N-332. Les flames van arrasar en total 60 cotxes i la intensa fumarada va alertar els veïns de municipis del voltant que van avisar ràpidament els bombers. De fet, els bombers del parc comarcal de la Marina Alta van haver de rebre el suport dels de la Marina Baixa per a poder apagar l’incendi, ja que es va propagar amb excessiva rapidesa.

Tot apunta que les flames s’originaren, sobre les 22 hores, en un només vehicle per motius que no han transcendit a la premsa, però que se sospita que ha estat intencionat. Les flames van passar a la resta dels cotxes calcinats.

Tot i el fum i l’alarma que va provocar l’incendi, la Guàrdia Civil no va tallar al tràfic la carretera N-332 al seu pas pel Verger. Alguns veïns de la zona van assegurar que no és la primera vegada que el desballestament pateix les conseqüències d’un incendi. Afortunadament, en la nit de Nadal no es van haver de lamentar danys de caràcter personal.


567 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!