El Grup d’Operacions Especials inicia avui el seu entrenament a Pego

Militars del Grup d’Operacions Especials de l’Exèrcit han arribat aquest matí a Pego per a fer dos sessions intensives d’entrenament. Amb el col·legi Cervantes com a centre d’operacions, el grup ha estat rebut per la regidora de Sanitat, Alicia Siscar. Però, abans els seus comandaments han passat per l’Ajuntament de Pego i han explicat el motiu de la seua estada, a l’alcalde, Enrique Moll.


L’exèrcit ha triat Pego per considerar que el municipi reuneix característiques idònies per a aquesta activitat, mitjançant la col·laboració amb Acció Urgent. El grup està integrat per uns 15 GOEs que rebran formació teòrica i pràctica a les instal·lacions del Cervantes durant dos jornades intenses.


Demà dijous el Grup d’Operacions Especial, junt amb Acció Urgent, Guàrdia Civil i Policia Local tenen previst dur a terme un simulacre d’atemptat terrorista a Pego.

Serà a partir de les onze del matí, i comptaran amb la col·laboració d’estudiants de 4art d’ESO de l’IES Enric Valor, joves que faran de víctimes en aquest atac simulat.

975 Visites

Deixa un comentari

Open chat
Hola!!