El grup de pop Rosavil a “Misión Eurovisión”

Aquest grup de música de la Marina Alta ha quedat entre els 60 seleccionats, de 3000 presentats, com a candidat a representar a Espanya en el festival d´Eurovisión de 2007. Rosavil actuarà en la tercera gala del programa de TVE “Misión Eurovisión” i intepretarà una versió de “La chica de ayer”. De segur que hi ha molta gent que pensa que Eurovisión és un concurs musical ridícul, però ningú pot negar que aquest campionat congrega davant el televisor a milions de persones de tota la Unió Europea, sent per tant un aparador gens despreciable per als grups de música que allí s´exhibeixen. En aquest cas, podríem dir que la qualitat de les cançons és el de menys, el que compta és la posada en escena, la coreografia, l´atreviment dels components dels grups que actuen. Per tant, és pot dir que Rosavil ha passat la primera prova per a arribar fins a Helsinky, perquè la banda que integren Esteban Buigues (veu i guitarra), Robert Bisquert (guitarra), Carlos Morales (baix) i Santi Buigues (bateria), ha sigut seleccionada per a participar en el programa de TVE “Misión Eurovisión”.

Uns 3.000 artistes, entre solistes i grups, van enviar les seues maquetes al concurs de la primera, però, finalment, només 60 han passat el filtre i actuaran al llarg de les quatre gales del programa. El format és al pur estil “Operación Triunfo”, ja que el públic serà qui trie el representant d’Espanya en l’edició d’Eurovisió d’enguany, que se celebra a Hèlsinki. Rosavil actuarà en la tercera gala i versionarà el clàssic d’Antonio Vega “La chica de ayer”. Esteban Buigues explicava des de Madrid que «El tema l’hem triat nosaltres. És un tribut a Antonio Vega. La nostra versió sonarà totalment nova i molt moderna».

El cantant d’este grup, que es va crear l’any 2000 i està molt lligat a Xàbia, va admetre que mai va pensar que pogueren estar entre els artistes seleccionats per a actuar en “Misión Eurovisión”. «La veritat és que la possibilitat de representar a Espanya en Eurovisió encara ens pareix un poc heavy». Així mateix va comentar que van enviar a TVE el disc que van gravar després de guanyar el concurs de la cadena 40 Principals de Gandia “Temps nous, temps salvatges” i també un DVD d’una actuació en el programa Música Sí. El passat 28 de desembre el guitarrista del grup Robert Bisquert va rebre la telefonada que confirmava que estaven entre els candidats a representar a Espanya a Hèlsinki.

Des de grups d’estil flamenc fins a solistes tallats pel patró d’Operación Triunfo es podran sentir en el concurs de TVE. Entre tota aquesta oferta es podria pensar que el pop elegant i de marcada influència britànica i la força del directe de Rosavil no encaixen massa bé. Però el grup confia en la seua música i es mostra encantat de poder actuar en un programa que, això sí, reunix artistes de gran projecció. «Només el fet d’estar entre els seleccionats ja és per a nosaltres molt important», va confessar ahir Esteban Buigues.419 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!