El grup de facebook ‘Pegolí… que fas tu per ahí’, entrega els diners recaptats per la venda del seu calendari, a Obrint Camí

Ho feia dissabte passat durant el 1r aplec pegolí 2014. Van ser, segons resa la certificació entregada pels pegolins pel món “mil i pico €€€” els recaptats per eixa venda de calendaris que ens mostren, cada mes, diversos pegolins i pegolines distribuïts per tots els continents.
Els darrers mesos de 2013 el grup de facebook ‘Pegolí… que fas tu per ahí’ que compta amb 234 membres distribuïts per diferents part del planeta, es va activar per a fer un calendari per al 2014. Els diners que recaptaren amb la seua venda, es va decidir, a proposta de Montserrat, seria per a l’associació pegolina Obrint Camí. La recaptació ha estat de 1.458€ i ja ha sigut donada als beneficiaris. Amb ella Obrint Camí podrà continuar la seua tasca de suport fonamental per als seus usuaris i les seues famílies durant el curs que ve.
El lliurament del “txec” va tenir lloc dissabte passat durant el 1r aplec pegolí de 2014 que va reunir a tots aquells pegolins i totes aquelles pegolines que estan dispersos pel món que ara per l’estiu tenen alguns dies per tornar a la terreta.
La festa va ser gran, és per això que abans de donar regna solta a l’alegria desbordada, el grup ‘Pegolí… que fas tu per ahí’ va fer entrega dels diners a Obrint Camí, més concretament als seus representants, Elvira Tomàs, presidenta, Pepe Trotonda ‘El Tito’, secretari i Paqui Bañuls, administrativa.Com tantes altres vegades en què Obrint Camí ha estat beneficiària d’una iniciativa tan participativa com esta, ‘associació vol donar les gràcies públicament a tots els membres de ‘Pegolí… que fas tu per ahí’ i a totes aquelles persones i entitats que han col•laborat d’una manera o d’una altra en la venda dels calendaris de Nadal.
790 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!