El grup de Dones Cabal també puja al ‘tren de la llibertat’

Junt amb la Xarxa de Dones de la Marina Alta està organitzant el que serà el segon autobús que viatge a Madrid el proper 1 de febrer per a assistir a la manifestació que exigirà “que es mantiga vigent l’actual Llei de salut sexual i reproductiva i d’interrupció voluntària de l’embaràs”. L’autobús eixirà l’1 de febrer a les 5 de la matinada des del Passeig Michel de Pego. Té un preu de 22€. Les persones interessades poden contactar amb Cabal.
La Xarxa de Dones de la Marina Alta i el grup de Dones Cabal de Pego s’han unit a la iniciativa de “El Tren de la Llibertat”, per exigir que es mantinga vigent l’actual Llei de salut sexual i reproductiva i d’interrupció voluntària de l’embaràs. La iniciativa va partir de la Tértulia Feminista les Comadres y Mujeres por la Igualdad de Barredos, d’Astúries i, a ella, s’han sumat organitzacions i persones de tot l’estat espanyol, així com grups feministes d’altres països europeus com Itàlia o França.

La Xarxa de Dones de la Marina Alta i el Grup de Dones Cabal de Pego conviden a les organitzacions, dones i homes de la comarca que “defensen els drets socials, la llibertat i la igualtat”, a participar en “El Tren de la Llibertat” i en els actes que es realitzaran a Madrid el dissabte, 1 de febrer.
Des de la Marina Alta ja s’ha omplert un autobús (ja que no hi ha tren que connecte la comarca amb Madrid) que eixirà des de Pedreguer. Des de Dones Cabal, amb l’ajuda de la Xarxa de Dones de la Marina Alta, s’està organitzant el segon autobús que eixiria des de la comarca. Este començarà la seua marxa l’1 de febrer, des del Passeig Michel, a les 5 de la matinada i tornarà a les 18.30 de la vesprada des de Madrid. El preu del viatge és de 22€ anada i tornada. Les persones interessades en pujar-se a este virtual ‘tren de la llibertat’, transformat en autobú, poden posar-se en contacte amb Dones Cabal a donescabal@gmail.com o telefonar a Tere al 645 19 41 33 ó al 660 533 430 (Pura).
ACTIVITATS PREVISTES A MADRID
• Trobada de totes les delegacions a l’estació d’Atocha a les 12:00h de l’1 de febrer, on s’ha organitzat un Comitè de Benvinguda.

• Eixida de les delegacions des de l’estació d’Atocha acompanyades d’una batucada cap al Congrés dels Diputats, amb parada en el passeig del Prado davant del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

• Al Congrés dels Diputats s’entregarà el document “Perquè jo decidisc”, dirigit al president del Govern, president del Congrés, ministra Ana Mato, ministre Alberto Ruiz Gallardón i distints grups parlamentaris.

• Després se celebrarà una Assemblea per la Llibertat, en un recinte a concretar i on es podrà descansar, menjar i intercanviar punts de vista personals i col•lectius.


476 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!