El futbol sala tanca una nova temporada

Ho farà el dissabte a partir de les 9’30 de la nit al Passeig de Miguel Samper Peiró, Michel, abans anomenat del Clot amb un sopar i l’entrega de trofeus als millors equips i jugadors de la Lliga de Futbol Sala 2008/09. Un altre esport diu adéu a la lliga, en aquest cas es tracta del Futbol Sala que aquest dissabte es posa de llarg per a acomiadar la temporada i reconèixer la tasca duta a terme durant la lliga als equips participants i als seus jugadors. La Festa de Fi de temporada tindrà lloc al Passeig de Miguel Samper Peiró, Michel o més conegut com Passeig del Clot a partir de les 9’30 de la nit amb sopar i entrega de trofeus.

Per al president de la Lliga de Futbol Sala, Fernando Garcia ‘Pade’, aquesta temporada s’ha desenvolupat “molt bé”, tot i que hi ha un problema que ha persistit durant aquest curs. Es tracta, explicava el directiu, de què “només hi ha un camp i hem de fer jornades entre setmana jugant pràcticament tots els dies per a avançar jornades i no acabar allà agost”, és per això que segons Pade tant “la directiva com els arbrits i els jugadors hem de fer un esforç més particular per a dur-ho endavant”. A aquest fet se li afegeix que “el cost arbitral és pràcticament el doble perquè cobra partit i trasllat”, detallava el president.

Pel que fa al merament esportiu els equips que lluiten per la lliga són els mateixos de sempre, tot i que alguns d’ells hagen canviat de nom. Avançava Fernando Garcia que de cara a la temporada que ve s’està estudiant la possibilitat de crear dos lligues paral•leles de futbol sala, el motiu, l’explicava ell mateix “perquè és molt exagerat la diferència entre els primers i els últims de la lliga”. La finalitat seria que “hi haja un poc més de competitivitat i que la gent gaudisca més”. D’altra banda, aquesta opció també permetria a la Lliga de Futbol Sala “abaratir en una quantitat bastant significativa la qüestió dels àrbitres, perquè hi hauria molt menys partits i es retallaria la lliga i no s’haurien de posar partits entre setmana perquè acabara abans de la Fira que és quan deu acabar”.

Abans de l’aplicació d’aquestes novetats, però, el dissabte el Futbol Sala celebra el fi de festa amb entrega de trofeus. Prèviament, l’emoció estarà en el camp amb la disputa per la Copa. Després d’eixa completa jornada només queda esperar, com apuntava Pade, a les 24 hores de futbol sala que es disputaran en la transició entre el 17 i 18 de juliol.

532 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!