El futbol sala ha dit adéu a la temporada

Ho va fer la nit de dissabte al Passeig el Clot amb un sopar al ras, entrega de trofeus i música fins a la matinada. Els guanyadors en aquest 2007-08 han estats els jugadors d’Esports la Casa. La Copa l’ha guanyada ‘Yesos Costa/Ramon Costa’ i Fernando Garcia, ‘Pade’ va ser homenatjat per la seua trajectòria esportiva. Dissabte passat el Passeig del Clot era tota una alegria perquè ha transcorregut una temporada més de futbol sala amb bons resultats. Moltes eren les persones que allí es van congregar per a sopar en germanor i atendre a l’entrega de trofeus que recordava els que han sobreeixit aquesta temporada.

-En la lliga el primer en la Classificació d’Honor: ‘Esports la Casa’ amb un marcador de 100 punts.
-En la Copa, el segon classificat, ‘Yesos Costa/ Ramon Costa’, es va llevar l’espineta i va aconseguir vèncer.
-El Trofeu al màxim golejador va anar a mans de Juanvi Domínguez, jugador de Papereria A2/Construccions Els Pegolins, amb 90 gols marcats.
-El Trofeu ‘Rafel Mancanera’ a l’equip menys golejat va ser per a ‘Esports la Casa’, que va aconseguir durant la temporada que només li marcaren 65 gols.
-El Trofeu esportivitat va recaure en ‘Xical’ amb només 5 punts al seu marcador particular.
-Finalment, Fernando Garcia, més conegut com ‘Padequilo’, va rebre un guardó especial per la seua trajectòria esportiva que ha durant fins fa no res.

Tot això en una nit on el bon humor va ser la nota dominant. La música va posar el punt i final de la temporada 2007-08 de la lliga de Futbol Sala. Que ara ja pensa en el Torneig ’24 hores’ que es realitzarà entre el 19 i 20 de juliol.458 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!