El futbol base celebra el fi de festa amb les escoles de l’Hèrcules i el València CF

El dissabte, 13 de juny, a les 9 del matí s’enceta la jornada amb els partits entre els benjamins, prebenjamins i alevins contra l’Hèrcules CF. Cap a la 1’15 es realitzarà l’entrega de trofeus al màxim golejador i al jugador més regular de cada equip. El dimarts, 16 de juny, el torn és per al futbol 11, que encetaran la diada a les 6 de la vesprada per a enfrontar-se, infantils i cadets al València CF. Cap a les 9’30 de la nit està previst que tinga lloc l’entrega de trofeus. Les activitats relacionades amb el futbol d’aquest cap de setmana i dimarts que ve “consisteixen en fer el fi de festa per al futbol base, futbol 7 i 11”, descrivia Ximo Siscar, responsable d’organització de l’escola de futbol base. Eixe fi de festa inclourà disputar diversos partits entre els locals i les escoles de l’Hèrcules, pel que fa al futbol 7, és a dir, per a Benjamí, Prebenjamí i Aleví i la del València, pel que fa al futbol 11, és a dir, Infantil i Cadet.

La primera cita, la del futbol 7 és aquest mateix dissabte, a partir de les 9 del matí al Camp Cervantes. Explicava Ximo Siscar que començaran, a eixes hores, a enfrontar-se els distints equips locals de les mateixes categories, en primer lloc, després, “quan arriben els de l’Hèrcules farem un triangular”. Els partits tindran dos parts de 15 minuts cadascuna en les categories de Benjamí i Prebenjamí. Els de l’Aleví jugaran també partits de dues parts, però en este cas, cada part serà de 25 minuts. Així es calcula que els 9 partits programats hauran acabat sobre la una del migdia. Moment en el que començarà la cerimònia de lliurament dels trofeus de Fira i Festes Pego 2009. En primer lloc, “donarem una medalla i un diploma a cada xiquet”, explicava el responsable d’organització, que afegia que “també destacarem al màxim golejador i al jugador més regular de cada equip”.

L’altre Trofeu Fira i Festes Pego 2009, el corresponent al futbol 11 que implica a les categories Infantil i Cadet, tindrà lloc el proper dimarts. El motiu pel qual no es realitza durant el cap de setmana és que l’escola del València CF no podia participar, així que “tractant-se d’una escola tan important vaig decidir que el dimarts també era bon dia perquè els xiquets pugueren gaudir amb l’escola del València CF”, explicava Ximo Siscar. El dimarts els partits previs a l’entrega de premis començaran a les 6 de la vesprada jugant un triangular entre els infantils i el València CF. Aquests partits constaran d’1 part de 35 minuts cadascuna. Per últim, a les 8 de la vesprada el cadet s’enfrontarà al València CF de la seua categoria.

Cap a les 9’30 de la nit està previst que es realitze l’entrega de trofeus final de temporada 2008/09, al màxim golejador i al jugador més regular de cada equip. A tots els jugadors de futbol 11 se’ls entregarà un diploma per reconèixer el treball dut a terme durant aquesta darrera lliga.

No deixem el Pego CF per a avançar que el proper divendres, 19 de juny, a les 8’30 de la nit, tindrà lloc l’Assemblea Ordinària del Club a la Casa de Cultura de Pego. En l’ordre del dia es donarà compte del balanç esportiu i econòmic de la present temporada 2008/09 i es parlarà del projecte esportiu i econòmic, és a dir, dels pressupostos per a la propera temporada.

D’altra banda i canviant d’esport, ressaltem l’entrega de trofeus de la XV Lliga Esportiva Comarcal. La cita és avui mateix, divendres, a Xaló. A partir de les 5 de la vesprada al polisportiu d’aquesta localitat es realitzaran diverses activitats, jocs i tallers per a celebrar la cloenda de la temporada esportiva de la Marina Alta 2008-09.

Els xics i xiques que han participat durant el curs en les distintes disciplines esportives podran gaudir d’un camp inflable de futbol i de bàsquet 3×3, a més es realitzarà un taller de pintures, una barreja entre taller i joc amb paracaigudes. També hi haurà jocs de precisió amb porteries.

A les 7’30 de la vesprada es realitzarà la corresponent entrega de trofeus als tres primers classificats en cada esport que s’ha realitzat en aquest temporada 2008-09. Pego ha participat en el bàsquet comarcal, així, de les cinc categories que han jugat en la lliga de la Marina Alta, quatre pujaran a arreplegar trofeu.

L’equip Benjamí, de caràcter mixt, ha quedat segon. L’aleví masculí també ocupa la segona plaça de la classificació, com ho fa l’infantil masculí. En tercera posició s’ha classificat l’infantil femení de bàsquet. L’únic equip que no ha pogut aconseguir pòdium aquesta temporada ha estat l’aleví femení, tot i que s’han classificat en el 4t o 5é lloc.556 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!