El Festival de ball FPA plena de gom a gom el Teatre Municipal de Pego

Amb ritmes com les sevillanes, el txa-txa-txa, la samba o el bolero, entre d’altres, ballats per persones adultes o per xiquets i xiquetes. L’entrada era gratuïta, però s’encoratjava a fer aportacions destinades al banc d’aliments. Es van recaptar 434’74 euros.
Qui va acudir divendres de vesprada, al teatre municipal de Pego, va poder comprovar, en primera persona, que la gent va respondre massivament a la crida del Festival de ball FPA. El pati de butaques estava de gom a gom. No cabia ni una agulla. I és que balllaven les alumnes d’FPA i l’alumnat de les classes extraescolars dels distints col·legis de la localitat. Dos factors que van propiciar una expectació majúscula per este Festival. L’entrada a l’esdeveniment era gratuïta, però, es va encoratjar a la gent que hi acudira a fer aportacions (bé en espècies, bé econòmiques) destinades al banc d’aliments. Pel que fa a les aportacions econòmiques es van recaptar 434’74 euros.

La presentadora de l’acte va contar els secrets del resultat d’unes actuacions tan ben portades: La gràcia de la professora de ball, Analia Siscar, que “ens trau d’on no en tenim”, assegurava la portaveu de les alumnes de les classes de ball de l’EPA.
Asseverava, que Analia els ho fa moure tot, de tal manera que, confessava: “tinc destrossades les caderes per culpa d’ella”. No obstant això, també confirmava que les classes de ball li han creat addicció. El mateix efecte que sembla que ha causat en la trentena de balladores que van eixir a l’escenari del teatre. I el mateix efecte que s’ha escampat pels xiquets i xiquetes que han triat el ball per a completar algunes hores extraescolars.621 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!