El diumenge serà proclamada Sole Seguí Oliver “Fallera Major 2006”

Aquest diumenge el poble de Pego coneixerà a la que serà la Fallera Major d’aquest any. La presentació tindrà lloc al Teatre Municipal a les 6 de la vesprada després de què la Junta Local i la Cort d’Honor passen pel domicili de la Fallera Major, Sole Seguí Oliver, a arreplegar-la. Posteriorment, a les 4.30 hi haurà una recepció a la Casa de la Cultura oferta per la mateixa Fallera Major. A aquests actes està convidat tot el món faller del Poble de Pego a més de les màximes representats de les Juntes Locals veïnes. De moment, han confirmat la seua assistència les falleres majors d’Oliva, Dènia i Gandia.

La preparació de la presentació de diumenge està envoltada d’un gran secret, ja que Junta Local Fallera ha decidit enguany que la seua màxima representant no conegui els contingut de la gala per tal que aquesta siga un record inoblidable ple de sorpreses el dia que és dóna a conèixer, oficialment. A partir del moment de la presentació davant tothom l’agenda de la Fallera Major estarà plena, ja que haurà d’assistir a tota la resta de presentacions que es realitzen al municipi i als pobles del voltant.

L’elecció de la Fallera Major es dugué a terme al mes de novembre. La tria es produí entre tres candidates, una representant per cada Falla que hi ha Pego: la Falla la Font, la Falla la Plaça i la Falla el Convent. L’atzar ha dut enguany a Sole Seguí Oliver a ocupar el lloc més emblemàtic dins el món faller. Les altres dos candidates, Mati Siscar Sendra i Victoria Milvaques Sastre, ocupen també un lloc privilegiat com és la Cort d’Honor.


260 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!