El dissabte se celebrarà la I marató fotogràfica Nadal a Pego

Aquesta convocatòria està destinada a xiquets i joves dels 7 als 17 anys, ambdues edats incloses. Els i les participants estaran dividits en tres categories, per edats, la primera d’elles inclou als xiquets i xiquetes de 7 a 10 anys, la segona va dels 11 als 14 i la tercera dels 15 als 17 anys.

El concurs ha estat organitzat per l’establiment Jake Go Fotografia, -el qual ha publicat les bases en el seu perfil de Facebook-, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego, la regidoria de Comerç i Ràdio Pego. Segons aquestes normes, les persones que vulguen participar han d’inscriure’s escrivint un correu electrònic a la següent adreça: maratofotograficanadalpego@gmail.com i en aquest e-mail s’ha d’incluoure 

• Nom i cognoms del/a participant.

• Data de naixement.

• Nom i cognoms de la mare o el pare.

• Correu electrònic de contacte.

• Telèfon de contacte.

El termini d’inscripcions serà tancat el divendres, dia 18 de desembre, a les 14 h.


La primera marató fotogràfica de Nadal a Pego se celebrarà el dissabte, les fotografies hauran de fer-se entre les 10 h i les 15 h. No s’acceptaran fotografies en dates anteriors o posteriors. I serà el Nadal i el comerç pegolí. Cada participant haurà de presentar un total de 5 fotografies. A les 10 h del dissabte 19 cada participant rebrà un e-mail en el que se l’indicarà el contingut de cada fotografia.


Les fotografies hauran de tindre un format informàtic .JPG i la presentació es farà el mateix dissabte enviant-les per correu electrònic abans de les tres i quart de la vesprada, indicant el nom de l’autor o autora al correu maratofotograficanadalpego@gmail.com


Cada categoria tindrà un premi que atorgarà un jurat. En la de 7 a 10 anys consistirà en una sessió fotogràfica de família (pares i fills) i ampliació 60x40cm. En la categoria d’11 a 15 anys el premi és una Sessió fotogràfica de família (pares i fills) i ampliació 60x40cm. I en la categoria dels més majors, de 15 a 17 anys: el guanyador o guanyadora aconseguirà una sessió fotogràfica de família (pares i fills) i ampliació 60x40cm i un curs d’iniciació a la fotografia de 8 hores, individual, amb Jake Go, durant el mes de març.


Segons es publica en les bases, el jurat estarà format per:

• Filiberto Siscar Sendra. Pintor pegolí.

• Rosa Maria Pérez Pérez. Dissenyadora gràfica i vocal de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego.

• Maria Teresa Alborch Piera. Secretaria de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego i gerent d’Enquadres, taller d’emmarcat.

• Ricardo Sendra García. Regidor de comerç i turisme de l’Ajuntament de Pego.

• Jacob González Ojea (Jake). Fotògraf, vocal de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego i organitzador de la marató.


Aquest jurat donarà el seu veredicte en la vesprada del dissabte 19 de desembre de 2020 i serà comunicat expressament per l’organització als premiats.

Les fotografies participants seran publicades al Facebook de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego.

Per a més informació, s’ha de consultar les bases del concurs, publicades en Facebook per Jake Go Studio.

 

659 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!