El Consell Escolar municipal compartix el malestar del Ceip Ambra per la supressió d’una unitat escolar

De la reunió que ahir va mantenir el Consell Escolar municipal va eixir l’acord de remetre a la Conselleria d’Educació un document especificant el malestar de la comunitat educativa davant la supressió de la tercera unitat al poble en un període d’uns sis cursos de diferència.
Després de conèixer-se la decisió de la Conselleria d’Educació d’eliminar, per al curs 2015/2016, una unitat d’infantil del col·legi públic Ambra, ahir es reunia el Consell Escolar municipal per a tractar d’este i altres temes.

Sobre la qüestió es va acordar remetre un document a la Conselleria d’Educació traslladant el malestar que existix a la comunitat educativa pegolina al respecte d’esta supressió. La dificultat, també entén el Consell Escolar municipal, radica en la conjunció de l’augment de ràtio implantat en els darrers anys per la Conselleria d’Educació i la baixa natalitat que registra el municipi, una realitat que provoca una crisi en el cens escolar.

Al voltant de la polèmica sobre la tria de la Conselleria d’un centre públic i no del centre concertat que hi ha a Pego per a suprimir l’unitat d’infantil, des del Consell Escolar expliquen que, des de la Conselleria d’Educació se’ls ha traslladat que, la demanda continuada del centre concertat, obliga a renovar el concert.
529 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!