El Consell de Direcció del PP provincial recorrerà poble a poble la província per a apropar-se a la ciutadania

José Císcar demana als alcaldes que escolten les inquietuds i preocupacions de les persones i s’impliquen en ells, perquè només així eixos ciutadans tindran al PP com partit de referència.
El president del Partit Popular de la Província d’Alacant, José Císcar va anunciar dissabte passat a Xàbia que el Consell de Direcció recorrerà un a un els 141 municipis de la província per a acostar més les mesures, iniciatives i projectes del Partit Popular als ciutadans. L’objectiu de la iniciativa és aproximar i implicar més els responsables del PP amb els ciutadans. La campanya començarà a caminar una vegada es duga a terme la renovació de les Juntes locals, convocades en quasi la seua totalitat la setmana del 10 al 14 de desembre.
José Císcar va efectuar este anunci en el transcurs d’un acte comarcal amb alcaldes, portaveus i president locals del Partit Popular, al que va acudir Fernando Gil per part del PP de Pego, celebrat a la seu del PP de Xàbia.
Allí, Císcar va explicar que d’esta manera es pretén transmetre un a un, a cada ciutadà, que el Partit Popular i els seus representants estan prop de les persones que ho estan passant malament. I, també, que els representants del Partit Popular van a implicar-se per a solucionar els problemes a cada ciutadà.

Císcar va demanar als alcaldes que escolten les inquietuds i preocupacions de les persones i s’impliquen en ells, perquè només així eixos ciutadans tindran al PP com partit de referència. En este sentit, Císcar va incidir en la necessitat que els responsables del Partit Popular transmeten a cada persona que les mesures que s’estan prenent són difícils, però també que gràcies a eixes mesures superarem la crisi. I va subratllar que el Partit Popular recompondrà el que altres –en referència al PSOE- han dilapidat.
450 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!