El Comitè d’Empresa de Creama denuncia que els treballadors del consorci no han cobrat la nòmina d’octubre

Culpen de la situació al deute contret pel SERVEF que supera el 1’2 milions d’euros. De moment, l’única resposta que es té per part de la Conselleria d’Ocupació, ha sigut que no es pot garantir el pagament del deute que el SERVEF té amb CREAMA, fins a gener del 2012. Davant aquesta situació, que és reincident, els treballadors anuncien que tenen intenció de realitzar les mobilitzacions oportunes en defensa dels seus llocs de treball, per a garantir la sostenibilitat de l’entitat, i en defensa del cobrament de les seues mensualitats.
El Comitè d’Empresa de Creama ha remés hui als mitjans de comunicació una nota de premsa denunciant que, de nou, com ja passara a juny, a mitjan de novembre encara no han cobrat la nòmina d’octubre. El comunicat diu el següent:

“Els treballadors de Creama posen de manifest que en data de hui [14 de novembre de 2011] encara no han cobrat les seues nòmines corresponents al mes d’octubre. Açò es deu al fet que en aquest moment el SERVEF té un deute amb l’entitat que ascendix a més d’1.261.090 d’euros, per la qual cosa CREAMA s’ha quedat sense liquiditat per a fer front al pagament de les nòmines.

Aquesta situació està portant a un “atzucac”, a un camí sense eixida, al consorci ja que la impossibilitat, per part de Creama, d’abonar les nòmines, ve imposada per la falta d’ingressos per part del SERVEF, i açò repercutix en el servei que actualment s’està oferint des del Consorci en cada una de les seues Agències a tots els desocupats de la comarca, ja que el no ingrés de les quantitats pendents, fa impossible justificar els projectes que actualment estan en funcionament i amb això, perilla la continuïtat dels programes dirigits a persones desocupades i a l’atenció d’emprenedors, que actualment s’estan prestant.

De moment, l’única resposta que es té per part de la Conselleria d’Ocupació, ha sigut que no es pot garantir el pagament del deute que el SERVEF té amb CREAMA, fins a gener del 2012.

Els treballadors tenen intenció de realitzar les mobilitzacions oportunes en defensa dels seus llocs de treball, per garantir la sostenibilitat de l’entitat, i en defensa del cobrament de les seues mensualitats”.


427 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!