‘El Comissari i la Màfia’ seleccionat al Fesdecurt de Dénia

El segon curtmetratge de l’Escola de Teatre de Pego i Obrint Camí es projecta esta vesprada a les 20hores al Centre Social de Dénia dins el marc del Festival Internacional de Curts que se celebra a Dénia des del 21 i fins el 30 d’abril. Entre els 12 premis als que opten els diferents treballs presentats hi haurà un reconeixement exprés als curtmetratges fets a la comarca o per persones nascudes o que visquen en la Marina Alta, i un premi del públic.
El segon curt d’Obrint Camí va ser estrenat al Cinema Municipal de Pego el passat 27 de novembre de 2010 amb un pati de butaques de gom a gom. Hem tret de l’arxiu sonor un fragment auditiu per a introduir la notícia que avui ens ocupa al respecte i és que ‘El Comissari i la Màfia’ continua viu.

Aquesta vesprada de dimecres, 27 d’abril de 2011, el segon curt d’Obrint Camí i l’Escola de Teatre de Pego es projecta, junt amb d’altres, al Centre Social de Dénia, a partir de les 20 hores dins el I Festival Internacional de Curts ‘Fesdecurt’ que se celebra a Dénia del 21 al 30 d’abril. L’Escola Municipal de Cinema de la capital comarcal és la impulsora d’aquest certamen que naix des de la modèstia però amb el clar objectiu d´impulsar un circuit anual de curts per a estimular la gent que estudia a l’Escola.

Al Fesdecurt es lliuraran, en total, 12 premis. La primera categoria és la de ficció, subdividida en curts recents, curts premiats tot l´any i curts d´estudiants. També hi haurà un reconeixement exprés als curtmetratges fets a la comarca o per persones nascudes o que visquen a la Marina Alta. Un altre dels premis serà per al millor curtmetratge en valencià. Així mateix, el públic del I Festival Internacional de Curts també participa, ja que hi ha un premi del públic, és per això que des d’Obrint Camí animen als pegolins i a les pegolines que aquesta vesprada tinguen lliure a acudir a la projecció de ‘El Comissari i la màfia’ a partir dels 20 hores al Centre Social de Dénia. Els premis es lliuraran el dissabte, 30 d’abril.

507 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!