El Circuit de la Marina Alta. La Cursa d’Ondara

Resultats de la cursa del passat dissabte a Ondara, classificació dels atletes pegolins i dels diferents clubs de la comarca. Es celebrà el passat dissabte la XI cursa popular d’Ondara amb 973 participants d’ells 839 homes i 134 dones en quant a les categories de xiquets del circuit 110 xiquets i 67 xiquetes.
El 1er classificat fou Mohamed Said Day-Day del Lamurati de Dénia, 31/43; el 2on Horma Mounir del Frank Beneyto de Dénia 32/01; i el 3er Joan Pous del Prodesport de Gandia, 32/25; en quant a dones la 1era Cristina Roselló de La Ribera, 40/58; 2ona Olivia Peiró del Safor-Salinas de Gandia, 40/24 i 3era Anna Alberola independent 41/24.
Respecte als pegolins del Dorsal-19 els tres primers foren: Dario Ivars, 35/28; Pascual Company, 37/23 i Fernando Vicens amb 38/11 i també baixà de 40 minuts Fernando Sendra Reig. Seguiren en la classificació Enrique Llambies, Ferran Mas, Alberto Pons, Vicent Sendra, Joanjo Arbona, Laura Pascual 7ena de sènior femení, David Camps, Carles Mengual, Ximo Sala, Pascual Sendra, el veterà Ramon Alemany,Cristina Pons, Hèctor Perelló i Maria Morell.
Del Xe que Vaig participaren Joan Pons i Joan Sastre. De l’Atzúvia: Miquel Pérez, Manel Ortega i Pascual Vidal.
Altres participants de Pego que corren com a independents: Pascual Sastre Sendra, Bernandino Sastre Sendra, J. A. Pascual Escrivà, Paco Campoy Fuentes, Joan Morera Dominguis, Pepe Cambrils Siscar, Pau Folqué i, Batiste Garcia Ferrer, pot ser hi ha algú més; però entre 900 noms són difícils de trobar al constar com a independents.
Per el que toca als xiquets: Mar Sala Oltra 8ena en aleví femení, en aleví xics Eduardo López, en BF, Júlia Sendra Giner i Núria Company Faes i en xics, Arnau Frau i Pau Sendra i en Preb. F. Maria Frau.

Així doncs, la classificació per clubs està de la següent manera: segueix en 1er lloc el Cametes de Pedreguer amb 69.847 punts, el segueix el Safor-Salinas amb 68.722, el Llebeig de Xàbia amb 68.131 i el Dorsal -19 avança i es col·loca en 5è lloc amb 61.842 punts.

La propera cursa serà la de Jesús Pobre que sortirà des de la Plaça del Poble a partir de les 5 de la vesprada els més menuts, barrufets fins a infantils i a partir de les 7 els juvenils, sèniors i veterans tant homes com dones.

Ferran Ferrando, Dorsal-19
http://dorsal-19.blogspot.com/
503 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!