El circuit de la Marina Alta, Jesus Pobre. V Marxa BTT

El passat cap de setmana les cites esportives van ser variades, a Jesus Pobre es realitzà la penúltima prova del circuit de la marina alta i per als amants de les ‘mountain-bikes’, el club pegolí Xe Que Vaig organitzava la V Marxa BTT Pego. Si vols saber més el convidem ací a que faces una ullada als resultats de totes dues competicions. Es celebrà el dissabte passat la XII edició de la Volta a Peu a Jesús Pobre, penúltima prova del XIII circuit de curses populars de la Marina Alta, tan sols falta la de Benissa que serà el dissabte que ve.
En la cursa de Jesús Pobre es classificaren 900 corredors i aquestos són el resultats: sènior masculí i general, Emilio Vizcaya, Dianium 31/59; 2on Joan Pous, Prodesport 32/36; Mas Lleida del Cametes 32/54. Dones general, Sandra Díaz, Alzira 38/33, Olivia Peiró, Safor-Salinas 40/03 i Anna Alberola, Ind. 40/32,; sènior femení, Sandra Diaz; Anna Alberola i Encarna Cardona; VA femení, Olivia Peiró; Anna Granero i Empar Costa del Prodesport; VA masculí, Joan Martínez, Sant Vicent 33/34, Emili Pérez Cap i Cua 34/ 54; Julio Sosa Llebeig 35/24, VB femení, Amanda Fletxer, Anna Melenchon i Bianca Van Landen; VB masculí, Vicent Llopis Gata, Salvador Signes i Pepoe Calvo, VC femení, Henriet Weber, Benidorm, Silvia Berger Gata i Hilda OOstema; VC masculí, Pepe Vera Benidorm, Jefrey Wingtinton Costa Blanca i Toni Gallo Llebeig; Juvenil Masculí, Amhed Smajali Cametes 39/18; Alex Lartinez Cap i cua i borja Canet, Safor-Salinas.
Classificats Dorsal-19, Dario Ivars Descals, 34/55; Pascual Company Puig 37/11, Enrique Llambies Sendra 39/12 i segueixen. Ferran Mas, Vicent Sendra, Laura Pascual 5ena Sènior dona amb 44/11, David Camps, Toni Server, Juanjo Arbona, Pedro Garrigos, Carles el Blanco, Pepe Corinet; Ximo Sala, Ramon Alemany i Pepe Esplugues.
Del Xe que vaig, Joan Pons i Joan Sastre; de l’Atzúvia: Pepe Perez, Pascual Vidal i Manel Ortega; Independents de Pego: Joan Antoni Pascual, Juan Vaya Salort, Bernardino Sastre, Llorenç Pérez, Paco Campoy, Jordi Dominguis, Pepe Cambrils, Picaina i Carmelo González Montero.
Classificació sènior pegolins en el total del circuit a falta d’una prova, Dario Ivars, Fernando Sendra, Pascual Sastre i Bernardino Sastre i en VA Pascual Company Puig, Juan Morera, Paco Campoy i Pascual Vidal.

A falta de la prova de Benissa aquesta és la classificació per clubs: 1er Cametes de Pedreguer 93.172 punts, 2on Safor-Salinas amb 91.825, 3er Llebeig de Xàbia, 90.938 i 4rt dorsal-19 de Pego amb 82.850 punts
El dia 20, dissabte la XII volta a peu a Benissa, darrera del circuit.

Marxa BTT
El diumenge pel matí va tindre lloc la V Marxa BTT de Pego organitzada pel club Xe que Vaig, tingué una participació de 126 ciclistes, la prova fou un èxit del club pegolí que any rere any va millorant tota l’estructura de la cursa, aquestos foren els resultats i classificacions: 1er general Adelino Moll Mut d’Elx 1h. 37m. 45s en els 34 km del recorregut a una mitja de 20,87 km/h, el seguiren Xavi Frasquet Mascarell del C.C. Nopucmés amb1/41/44 a 20,05 km/h. i 3er Ricard Boluda Merí amb 1/46/39 a 19,13 km/h..
Dones sols en participaren dues: Amparo Ausina de Dénia, esportista que te dues participacions en la París_Dakar i Merche Belda.

En quant als pegolins 1er Paco Moll Sanchis, 2h. 18m. 12s seguit de Fernando Vicens Pastor i dels cadets Nestor Portes Morell i Joan Frau Ribera. Es molt d’agrair al club el detall de la picadeta que tanca la festa esportiva, fins l’any que ve.

Ferran Ferrando, Club Dorsal-19
http://dorsal-19.blogspot.com/
520 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!