El Ceip Ambra celebra els 20 anys d’educació amb el cor amb un acte institucional

Este, va congregar tota la comunitat educativa de Pego i autoritats. Entre les qüestions destacades per la directora del centre, que l’escola pública Ambra aposta «per un tipus d’educació que faça créixer la persona des de tots els àmbits». Les persones que van assistir a l’acte van poder contemplar una àmplia exposició de treballs amb el cor de rerefons. També es van endur una serigrafia realitzada per tres antics alumnes, actualment llicenciats en Belles Arts.
Divendres de vesprada el Ceip Ambra va realitzar una de les activitats que commemoren els 20 anys d’història de l’escola pública pegolina. Va ser un acte institucional al que van acudir l’alcalde, la regidora de Cultura, la regidora de Mitjans de Comunicació, el regidor d’Agricultura o la portaveu de Compromís. Així mateix, hi havia representació de tota la resta d’escoles pegolines (de primària i secundària), antics alumnes, antics mestres, representants de l’AMPA, professorat, direcció. Com es veu, una àmplia representació de la comunitat educativa.
Una pancarta recorda l’aniversari i, en entrar per la porta, un sense fi de murals, amb cors, amb paraules, fotografies i dibuixos reben les visites.

A la biblioteca, eixe racó màgic on la ment pot volar a través de les paraules, una exposició misteriosa. Una mostra de multitud de cors amb cartolines que convidaven a esbrinar quin tipus de cor tenies al davant: fugaç, passional, són algunes de les possibilitats.La directora del Ceip Ambra, Irene Escrivà, va ser l’encarregada de dirigir-se a tot el públic present per expressar que 20 anys són res i alhora són tota una vida. Són suficients per «començar quan quasi no existien els telèfons mòbils i ara navegar amb ells per tot arreu amb un simple clic. Fa 20 anys no existia facebook, ni whatsapp… i funcionàvem, potser, amb més calma».
Descrivia Escrivà que «al CEIP Ambra apostem per un tipus d’educació que faça crèixer la persona des de tots els seus àmbits, per una educació integral, mutidisciplinar, humanista i alhora renovadora». Assegurava que «volem alumnes que pensen i als que no els ho donen tot pensat, volem ser creatius i crítics, volem ser persones de bé que ajuden a millorar la societat i el futur». I és d’ahí d’on partix el lema que resumix l’educació d’Ambra «volem educar per i des del cor, només així tenim garantit eixe futur».Entre les sorpreses de la vesprada, el treball realitzat, especialment per a l’ocasió, de tres antics alumnes actualment llicenciats en Belles Arts, Toni, Ricard i Joan que han creat una serigrafia en la que reflectixen el que per a ells han estat estos 20 anys de vida d’Ambra.

La directora d’Ambra va puntualitzat que hi haurà més activitats per commemorar els 20 anys de l’escola en els que hi haurà cabuda per a tot l’antic alumnat.
695 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!