El CEAM exposa els seus millors treballs de pintura, patxword i ceràmica a la Casa de Cultura

Divendres s’inaugurava aquesta exposició de les alumnes dels diferents tallers que ofereix el CEAM al llarg de l’any. Les millors obres dels cursos de l’EPA també es poden visitar al Centre d’Exposicions Museu d’Art de Pego.
Divendres passat per la vesprada s’inaugurava l’exposició amb els millors treballs de pintura, patxword i ceràmica del curs 2010-2011 que s’han dut a terme al CEAM. Els treballs exposats són de les alumnes dels diferents cursos, no obstant, Ràdio Pego va tenir l’oportunitat de conversar amb les artífex de l’evolució tècnica de cadascuna de les mans que han donat forma a les diferents peces exposades, Tere Ferrando, mestra de pintura i Carmen Server mestra de pintura i patxword.

Tere Ferrando fa cinc anys que dóna classes al CEAM i explicava que “fa molts anys que pinte i toque vàries tècniques”. En les seues classes es toquen eixes diferents tècniques que domina Tere. De fet, l’any passat van aprendre a pintar en ceràmica amb els socarrats i enguany han avançat en aquest terreny veient la “corda seca”.

Carmen Server és la mestra de pintura i patxword i fa 9 anys que dóna classes al CEAM el que la feia afirmar que “les persones tenen molta il•lusió i cada volta perfilen un poquet més” a l’hora de plasmar el que volen en colors al llenç. Explicava Carmen que “el grup es manté, tot i que va fent-se més gran”, ja que des del principi estan més o menys les mateixes alumnes, amb baixes i sobretot, altes.

Al Centre d’Exposicions Museu d’Art de Pego es poden contemplar els millors treballs dels cursos de dibuix i pintura i restauració de mobles vells duts a terme a l’EPA durant aquesta temporada.


411 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!