El carrer Eduardo Zaplana passarà a denominar-se carrer Dolors Sendra

En breu el carrer Eduardo Zaplana Hernández Soro passarà a dur el nom de la compositora, pianista, musicòloga i soprano pegolina, Dolors Sendra. Amb 127 vots, aquesta ha estat l’opció guanyadora en el procés de Participació Ciutadana que ha dut a terme la regidoria de l’Ajuntament de Pego en els últims quinze dies, a través de la plataforma digital, participando.

El nom de Carrer de la Crosta ha quedat en segon lloc, amb 61 vots i Carrer d’Acció Urgent, tercer, amb 45. En total, han participat en la votació final, 317 persones.

Dolors Sendra, compositora de l’himne a Pego i un altre mig centenar d’obres més, va morir el mes de gener, als 91 anys. Amb aquest carrer, la seua localitat li retrà un homenatge pòstum, que es durà a terme en les pròximes setmanes.

El procediment de Participació Ciutadana pel canvi de nom del carrer Eduardo Zaplana comença a finals del mes de febrer i s’ha dut a terme en dues etapes. En l’inicial, han estat els mateixos veïns i veïnes de Pego els que van proposar els noms, entre els quals estava el de la compositora.

1194 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!